Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009

Παπυρολογίες καφετζούς με ψήγματα γνώσης σοφίας αυριανισμού.


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ; (Το ερωτηματικό είναι άλλοθι ;)

Από τότε που του έφυγε ο Σπίνος ο κ. Παπαγιάννης παραφρόνησε !!!


Μίας και ΔΕΝ έχει τι γράψει στο blog του, άφησε τα γυμνά και τα άλλα αηδιαστικά που βάζει για κράχτη, άρχισε να μασάει σαν τη πυθία φύλλα δάφνης και στη συνέχεια να γράφει μπούρδες και παπυρολογίες περί : "Ήξεις αφήξεις" με το "ουκ εν τω πολέμω θνήξεις..."


1. Το ήξεις :

"Υπάρχει βέβαια και κάτι που ουδείς μπορεί να γνωρίζει, εκτός από τους δυο που συμφώνησαν..."


2. αφήξεις

" . . .Με την διαρροή του ο Κ. Καραμανλής να έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου :

"Πες όχι στις διαδικασίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να πάμε σε πρόωρες εκλογές, να χάσω και να αποχωρήσω από τη Νέα Δημοκρατία".

3. ουκ εν τω πολέμω

" . . .Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένο ότι ο Κάρολος Παπούλιας δεν έχει ακόμα διευκρινίσει τις προθέσεις του, καθώς έχει πρόβλημα υγείας, ενδέχεται ο Γ. Παπανδρέου να προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας..."

4. θνήξεις...

" . . . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν υπέρ του Καραμανλή και μια νέα συγκατοίκηση Καραμανλή και Παπανδρέου μετά από το 1981 (Α. Παπανδρέου πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής Πρόεδρος της Δημοκρατίας), να επιβεβαιώσει ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν σταθερές και τίποτα δεν θεωρείται αδύνατο..."

Διαβάστε την συνέχεια στο : Στοχασμός- πολιτική


1 σχόλια:

Ανώνυμος,  23 Μαρτίου 2009 - 10:48 μ.μ.  

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΕΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.ΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΕΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ? ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΦΑΙΔΡΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ