Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΑΠ'ΕΞΩ!!!

Ίσως σας χαλάσω το μεσημέρι, μερικοί θα σιχαθείτε μέχρι αηδίας, όμως πρέπει να τα λέμε και αυτά. Προσοχή σε αυτά που τρώμε απ' έξω! Φαίνεται ότι η μείωση της ζήτησης σε έτοιμα φαγητά, έφερε και μείωση της ποιότητας των ίδιων των φαγητών που παραγγέλνουμε!

Δεν βάζω όλους όσους έχουν μαγαζιά με φαγητό και κάνουν παράδοση στο σπίτι, στο ίδιο σακί! Μερικοί ξεχωρίζουν για την ποιότητα που προσφέρουν και φυσικά τις χαμηλές τιμές. Τώρα αν κάποια στιγμή έτυχε (από απροσεξία και μόνο...) το φαγητό που παραγγείλατε να μη είναι αυτό που περιμέ
νατε, τότε αυτό είναι άλλο θέμα. Όταν όμως από την αρχή κάτι δεν πάει καλά......

Στις παρακάτω φωτογραφίες, έτυχε μια φορά από το συγκεκριμένο. Οι παρατηρήσεις προς το μαγαζί έγιναν ....


Δεν είναι μόνο αυτά τα περιστατικά. Γιατί ξαναλέω ίσως ήταν η άτυχη στιγμή και από κάπου να έπεσε..... Πρέπει πάντα να ελέγχουμε την ποιότητα του φαγητού που τρώμε, όσο μπορούμε φυσικά. Εντάξει δε λέω να του κάνετε ακτινογραφία...
Όταν βέβαια βρίσκεστε στο χώρο του εστιατορίου ή ταχυφαγίου μπορείτε να δείτε και τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν. Βλέπετε, αποφασίζετε....τρώτε.
Υπάρχουν και μαγαζιά τα οποία είναι πιο καθαρά και από το σπίτι μας....Δεν γράφω για να κάνω κριτική και ούτε να καταγγείλω, γράφω το κείμενο αυτό για να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε!

TABYBLUE

3 σχόλια:

Ανώνυμος,  8 Μαρτίου 2009 στις 1:47 μ.μ.  

ti na prosexoyme ?

Ανώνυμος,  8 Μαρτίου 2009 στις 3:20 μ.μ.  

Την κατσαριδα μέσα στο ρύζι...την είδες?

Ανώνυμος,  9 Μαρτίου 2009 στις 2:34 π.μ.  

e,kai? den tros kreas? fytofagos eisai?