Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Γυφτοπούλα στο χαμάμ. δυο πληρώνουν τρεις ..αμάν

Μετά από παρέμβαση του οικονομικού πατριάρχη Βαρθολομαίου και την σύσταση τριμελούς εξεταστικής επιτροπής αποτελούμενη από πεντέξη άτομα ( Βαμβακούλεια επιτροπή) η προτεινόμενη ώρα μου λογοκρίθηκε. Ενώ γνωρίζουν ότι είμαι άχρονος, άχωρος, άφιλος και άφυλος. Αυτό σημαίνει πόλεμο. Με προκάλεσαν και θα ξεμπροστιάσω όλους τους συνεργάτες - συνένοχους μου εδώ στο μπλογκ. Πρώτο ξεμπρόστιασμα : Ο προμηθέας και ο Καγιά ΔΕΝ τα είχαν ποτέ!!! Η αιτία είναι επειδή είναι και οι δύο λεσβίες. Δηλαδή γουστάρουν γυναίκες.

Δέυτερο ξεμπρόστιασμα.

Οι έλληνες είναι θρήσκοι. Αλλά όχι Χριστιανοί. Ο Χριστός, όπως και ο Θεός, έχουν πεθάνει. Τους έχουμε σκοτωσει. Οι πιο πολλοί όμως δεν το ξέρουμε. Η νέα λατρεία των Ελλήνων έχει πάλι μια Αγία Τριάδα. Εις το όνομα του πατρός έχουμε τον Μητσοτάκη ( κουμαντάρει όσο μπορεί τις εξελίξεις ως πατέρας, επίτιμος της ΝΔ και πατέρας του θηλυκού Μητσοτάκη με μαλλιά=Ντόρα), του Υιού, τον Παπανδρέου(αν δεν ήταν γιός του Ανδρέα θα τον ήξερε μόνο η μάνα του) και του Αγίου Πνεύματος, τον Καραμάν Αλή ( εφόσον προσπαθούν να μας τον παρουσιάζουν ως τον καλοκάγαθο και καταλληλότερο-ακαταλληλότερο πρωθυπουργό).

Ο Αντίχριστος ( Ανδρέας Παπανδρέου ) έχει πεθάνει, αλλά το πνεύμα του συνεχίζει να στοιχειώνει πολύ κόσμο. Όπως βλέπουμε μπορεί κάποιες θρησκείες να περνάνε κρίση ( οικονομική προφανώς!) αλλά η ανάγκη του κόσμου για μια θρησκεία βρίσκει πάνα τρόπο να εκφραστεί. Η μοναδική πίστη όμως στην οποία θα πρέπει να πιστεύουμε χάνει συνεχώς έδαφος. Η πίστη στον εαυτό μας είναι πάντα η πιο αδύναμη. Στη θέση της βάζουμε την πίστη στο κάθε Καραμανλή, Παπανδρέου, Τσίπρα, Παπαρήγα, Καρατζαφέρη κλπ. άνθρωποι που αποδεδειγμένα ΔΕΝ μπορούν. Τί δεν μπορούν; Αυτά ε΄χουν γραφτεί εκατοντάδες φορές. Καλύτερα αναρωτηθείτε ΤΙ μπορούν να προσφέρουν. Τίποτα. Άντε, ας πούμε ελάχιστα, τα οποία δεν είναι αρκετά. Πίστευε και μη, ΕΡΕΥΝΑ. Σε αυτό βασίζομαι εγώ, το έχω ξαναγράψει. Η κάθε είδους θρησκευτική πίστη ( μεταφυσική, πολιτική, αισθηματική) λέει "Πίστευε, και ΜΗ ερεύνα" . προσοχή στο κόμμα. ΣΤΟ ΚΑΘΕ κόμμα-κόμα. Και όπως είχε πει ο φίλος σας ο Μπρεχτ ¨Ευλογημένη να είναι η αμφιβολία" Και όπως είχε πει ένας άλλος φίλος σς ( δεν τον θυμάμαι) " Η αμφιβολία ενώνει τους ανθρώπους, η βεβαιότητα τους χωρίζει"


ΥΓ. Άκου 02:00.. ναι, καλά....