Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΚΡΙΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΥ


Γενικώς διαβάζω βιβλία. Μου αρέσει. Αλλά αυτό που διάβασα σήμερα απλά δεν υπάρχει!!!!!

ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΓΟΥΙΝΙ

Η υπόθεση έχει ως εξής:


Πιάνει μια φοβερή θύελλα στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων. Τόσο δυνατή που γκρεμίζει το σπίτι της ΚουκουβάγιαςΓκαρής βλέποντας τη ζημιά αναλαμβάνει να της βρει καινούργιο σπίτι. Στο μεταξύ έχει βρέξει πολύ και έχει πλημμυρίσει.Ο Κρίστοφερ Ρόμπιν βρίσκει τον Γουίνι να επιπλέει στο νερό πάνω σε μια καρέκλα. Ξαφνικά εμφανίζεται και το Γουρουνάκι να επιπλέει μέσα σε ένα βάζο από μέλι. Ο Κρίστοφερ Ρόμπιν λέει στο Γουίνι ότι είναι ήρωας αφού έσωσε το Γουρουνάκι. Έτσι αποφασίζουν να κάνουν ένα πάρτι για τον ήρωα Γουίνι. Εκείνη την ώρα φτάνει ο Γκαρής και ανακοινώνει ότι βρήκε σπίτι για την Κουκουβάγια.Όμως αυτό το σπίτι ανήκει στο Γουρουνάκι. Το Γουρουνάκι της το παραχωρεί γεμάτο ευγένεια. Έτσι λοιπόν το πάρτι πλέον συνεχίζεται για 2 ήρωες!

Στα συν του βιβλίου:

-Το βάζο με την επιγραφή "Ηρωικό Μέλι" που τρώει ο Γουίνι!

-Η συγκινητική στιγμή που το Γουρουνάκι καταλαβαίνει ότι το σπίτι που βρήκε ο Γκαρής είναι δικό του και λέει " Είναι το καλύτερο σπίτι του κόσμου" ενώ ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια του!

Διδακτικό, συγκινητικό, διατηρεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη σε υψηλά επίπεδα και στις 37 σελίδες του!

Θερμές ευχαριστίες και πολλά φιλιά στην FORGET-ME-NOT για το ξεχωριστό αυτό δώρο. Ακόμα να συνέλθω! Ευχαριστώ και πάλι!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  23 Μαρτίου 2009 στις 3:54 π.μ.  

ευχαριστώ για τα φιλιά!
ανταποδίδω..!!
σου χρωστάω το ηρωικό μέλι τώρα!