Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΣΟΚ!




Τί να πεις κανείς; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους... Πώς να εκφραστεί κάποιος βλέποντας τέτοιες πράξεις από κάποιους υπάνθρωπους που ξεσπούν τα κόμπλεξ τους σε ανυπεράσπιστα σκυλιά; Ανωμαλάρες , άρρωστοι και σκουπίδια του κόσμου που αν συμπεριφέρονται έτσι σε ζώα μπορείτε να φανταστείτε ποιες είναι οι σχέσεις τους με τους ανθρώπους...Εύχομαι...πραγματικά το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, όσα σκυλιά κακοποίησαν αυτοί οι ανέραστοι διεστραμμένοι άλλα τόσα να χέσουν στον σάπιο και ξεχασμένο τάφο τους! Σιχάθηκα να βλέπω και να ακούω για τέτοιους...Μια θα είναι λάδι, μια θα σέρνουν με το αμάξι το σκυλί και μια θα του ρίχνουν με σκάγια. Όπως και με τον Λάζαρο στη φωτογραφία. Οι γιατροί υπερβάλοντας σε ζήλο κατάφεραν να σώσουν το ζωντανό όχι όμως και το σάπιο πόδι του. Οι ακτινογραφίες έδειξαν πλήθος από σκάγια...Ο φίλος του είδους μας, ο διασώστης μας σε καταστροφές, ο εκπαιδευμένος οδηγός τυφλών , η παρέα μας ,έγινε στόχος στα μάτια ενός ξεφτιλισμένου όντος. Ντροπή και αίσχος. Ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο.


Υ.Γ. Αν κάποιοι προσβλήθηκαν από τα λεγόμενά μου επειδή δεν γουστάρουν τα σκυλιά ή τα ζώα γενικώς έχω να πω αυτό: Δεν με ενδιαφέρει! Έτσι απλά. Αυτό ένιωσα και αυτό νιώθω όποτε βλέπω τέτοιες αποτρόπαιες εικόνες.


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

9 σχόλια:

Dimitris Andrikopoulos 18 Μαρτίου 2009 στις 1:52 π.μ.  

Μην ανησυχείς, κανένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια δεν θα προσβληθεί από αυτά που ανέφερες.
Δυστυχώς, έχεις δίκιο σε όλα.
Αυτές οι αθώες ψυχούλες δεν πειράζουν, δεν ενοχλούν κανέναν, αντιθέτους εκφράζουν την αγάπη και ευγνωμοσύνη τους κάθε στιγμή, αλλά δυστυχώς βασανίζονται σε καθημερινή βάση και αναίτεια από το κτήνος που ονομάζεται "άνθρωπος".

Ανώνυμος,  18 Μαρτίου 2009 στις 2:26 π.μ.  

Αφου το κωλοκρατος που ζουμε δεν κανει ιδιωνυμο αυτο το εγκλημα και να τους βαζει 10 χρονια φυλακη αυτα θα βλεπουμε μια ζωη με τους ανωμαλους ψυχασθενεις που εκφραζουν τον αντρισμο τους απεναντι στα ζωα....

Μπραβο ρε μαλακα ανωμαλε. Μολις στερησες την ευκαρια απο εναν τυφλο να ζει και να περπαταει αναμεσα μας με ασφαλεια γιατι εισαι καραγκιοζης ανωμαλος εσυ που το εκανες...

Tom Sawyer 18 Μαρτίου 2009 στις 3:00 π.μ.  

Διαφωνώ κάθετα με την ιδέα της φυλάκισης σε τέτοιες περιπτώσεις...
Απλά τα πράγματα και από πολύ παλιά γνωστά...
Οφθαλμόν αντί οφθαλμού ...
Γιατί απλά το σκυλί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να διεκδικισει μεγάλη ποινή!

Ανώνυμος,  18 Μαρτίου 2009 στις 8:58 π.μ.  

Όπως είπε προηγουμένως ο φίλος Δημήτρης,κανείς ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν προσβάλλεται με τα λόγια σου...και λίγα που είπες.Το χέσιμο όμως το χρειάζεται , αυτός που το έκανε...έτσι για να συγχωρεθούν τα πεθαμένα του...για τη φουκαριάρα τη ψυχή του.

Ανώνυμος,  18 Μαρτίου 2009 στις 9:39 π.μ.  

Καλά τα λες αλλά δεν είδα κανέναν να παίρνει το Λάζαρο σπίτι του. Κανέναν από εσάς τους ψευτοιδεαλιστές φιλόζωους εννοώ.Και που τον σώσατε, σε κλουβί θα σαπίσει οπότε αφήστε τα ψόφια και τα μεγάλα λόγια. Όταν ένα σκυλι αδέσποτο δηλαδή επιτίθεται και τρώει ζωντανούς ανθρώπους και παιδάκια είναι καλά; Όταν κάνουν αγέλες και τρομοκρατούν ολόκληρες γειτονιές δηλαδή που είστε ρε φιλόζωοι; Αλλά βέβαια, όλοι πούστηδες είμαστε με τους κώλους άλλων. Πριν μιλήσετε βουτήξτε τη γλώσσα μέσα στο μυαλό σας και σκεφτείτε και την άλλη μεριά. Γιατί ο Λάζαρος και κάθε λάζαρος μπορεί να είχε ορμήσει κάπου και δεν με ενδιαφέρει ο λόγος όπως λες και εσύ. αλλά οτι το έκανε, μπορεί κάποιος να πληρώνει ακόμα και μια αναπηρία από δάγκωμα κοπρόσκυλου αλλά επειδή δεν έβγαλε ποτέ φώτο εσύ και οι υπόλοιποι να τον καταδικάζετε επειδή τουφέκισε το μπάσταρδο. Γι'αυτό shut the fuck up και take a life μιας και δεν έχεις.

Drunkard 18 Μαρτίου 2009 στις 10:06 π.μ.  

Ποσο τελειωμενος εισαι..... απορω με κατι ατομα σαν και εσενα.
Δεν θα σε βρισω γιατι σου θα σου δωσω αξια και απο τα λεγωμενα σου καταλαβαινω οτι και εσυ θα τουφεκιζες το μπασταρδο οπως λες και εσυ.......
Συγχαρητηρια να τα μυαλα που κουβαλας

Ανώνυμος,  18 Μαρτίου 2009 στις 3:39 μ.μ.  

Φιλε, ο σκυλος παιζει και να ηταν θυμα κανενος "κυνηγου". Ειναι συνηθες το φαινομενο να περνανε αδεσποτα (και οχι μονο!) σκυλια για θηραματα και να βαρανε στο ψητο. Και αυτοι ανωμαλοι ειναι.

Ανώνυμος,  18 Μαρτίου 2009 στις 3:56 μ.μ.  

Συμφωνώ.
Φυσικά παίζει και αυτό.Αλλά άλλο πράγμα το ανθρώπινο λάθος( που αν στη συνεχεια το παρατήσει εκεί ,κάθε άλλο παρά λάθος είναι)
και άλλο η εγκληματική ενέργεια. Δεν κρίνω τα λάθη.Αλίμονο. Κρίνω την εσκεμένη βλακεία ορισμένων.

Ανώνυμος,  19 Μαρτίου 2009 στις 5:44 π.μ.  

Ετσι ειναι "κυριε".. Ανωνυμε, που τολμας να πεις μπασταρδο ενα πονεμενο πλασματακι, ετσι ειναι.. "ανθρωποι" σαν και σενα, που δεν εχουν καμμια ευαισθησια, μονο ανωνυμα μιλανε, κρυμμενοι στην θλιβερη ανωνυμη ζωουλα τους, ικανοι μονο να χτυπησουν πισωπλατα και μονο αδυναμα πλασματα, γιατι δεν εχουν @@ οι κομπλεξικοι και τα βαζουν με τα ανυπερασπιστα ζωα...
Ατομα σαν και σενα που δε δειχνουν ουτε ιχνος καλοσυνης σε ενα αδυναμο ζωο και το αποκαλουν μπασταρδο, ειναι απλα ατομα, που στη ζωη τους εχουν φαει τοσες πικρες που δε τους εχει μεινει ουτε δειγμα απο υγειη συναισθηματα! Να ξερεις, οτι μισεις το ζωο γιατι ουσιαστικα μισεις τον εαυτο σου και ξεσπας τα συχαμενα αποθειμενα σου σε κατι αδυναμο γιατι δεν εχεις guts!!!
Συχαινομαι που εισαι ανθρωπος και ειμαστε from the same kind, γιατι εγω ντρεπομαι για σενα!
Shut the fuck up YOU, and get a life YOU, γιατι σε βλεπω συντομα με ψυχοφαρμακα, αν δε παιρνεις ηδη δηλαδη κακομοιρη..