Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Τέρμα η μέρα της γυναίκας Νο2


Whole Lotta Love - Lez Zeppelin

Όπως τραγουδάνε και σε κάποιο σημείο ¨i wanna be your backdoor man", (περίπου στο 4:48 ) έτσι και εμείς με το ίδιο πνεύμα συνεχίζουμε την προσέγγιση στα άδυτα της γυναικείας ψυχολογίας.

Ο πειραματόζωός μας επέστρεψε πλούσιος σε νέες εμπειρίες, εντυπωσιασμένος όσο και τρομοκρατημένος από την ανακάλυψη ενός νέου κόσμου που είναι συνέχεια δίπλα του αλλά δεν είχε ποτέ προσπαθήσει, όπως και πολλοί άλλοι, να προσεγγίσει.

Εν όλιγοις, τα συναισθήματά του. Τα συμπεράσματα δικά σας:

  1. Κολακαυμένος αλλά κάποιες φορές και ενοχλημένος από τα διακριτικά & αδιάκριτα βλέμματα & σχόλια του αντρικού πλυθησμού.
  2. Φοβισμένος και ανήσυχος όταν περνούσε από σκοτεινά και ερημικά μέρη. Αν και άντρακλας με 450 γραμ. αρκίδια, ως γυναίκα μεταμφιεσμένος υπήρχε ο φόβος της επίθεσης.
  3. Χαρούμενος γιατί όπου πήγαινε πλήρωνε μόνο το πρώτο ποτό. Τα υπόλοιπα ήταν κερασμένα.
  4. Ενοχλημένος από τους άντρες, διότι οι πιο πολλοί ήθελαν να τον πηδήξουν ( κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό) αλλά προσεγγίζοντας τον με άγαρμπο τρόπο.
  5. Ενοχλημένος από τις γυναίκες για τα βλέμματα ζηλοφθονίας που του έριχναν.
  6. Ενοχλημένος από τα παράπονα των γυναικών για τους άντρες τη στιγμή που οι ίδιες δεν έκαναν τίποτα για να αξίζουν καλύτερο τρόπο συμπεριφοράς.
  7. Χαρούμενος επειδή μπορούσε επιτέλους να δοκιμάσει γυναικεία εσώρουχα δίχως να τον παρεξηγήσει κανένας.
  8. Ταλαιπωρημένος επειδή αναγκάστηκε να φοράει ρούχα και αξεσουάρ τα οποία δυσκολέυουν την κίνηση ( τακούνια, στενά μίνι) τα οποία εξυπηρετούν κυρίως την αντρική άποψη περί γυναικείας ομορφιάς.
  9. Απορημένος γιατί έπρεπε να παίζει το ρόλο ενός ευαίσθητου, αδύναμου, δεκτικού και υποχωρητικού πλάσματος ακόμα και όταν δεν το ήθελε για να μη χάσει τη θέση του σε έναν αντρικά διαμορφωμένο κόσμο.
  10. Λύπη γιατί έπρεπε να συγκρατεί τις παρορμήσεις και τις αληθινές του επιθυμίες για να μη παρεξηγηθεί από τους άλλους και μειωθεί στα μάτια τους.

Σε αυτό το σημείο και ενώ ντεμακιγιαριζόταν ξέσπασε σε κλάμμα, ανακουφισμένος. Μας είπε ότι δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο αλλά ακόμα και αυτό εμείς οι άντρες το έχουμε απορρίψει. 

Γενικώς ό,τι θεωρούμε μειωτικό το έχουμε βαφτίσει γυναικείο, κάνωντας κακό μόνο στον εαυτό μας, δημιουργώντας άντρες αναίσθητους και γαϊδούρια, επιβάλλωντας λάθος πρότυπα στον καθένα μας.

Πλέον, με τόσες νέες γνώσεις, ο Taby Blue (ωχ, μου ξέφυγε) είναι έτοιμος να δεχτεί ακόμα πιο πολλές γυναίκες στην αγκαλιά του ( από 17 ετών και πάνω, μη πάμε και φυλακή) με ακόμα πιο ωραίο τρόπο και μεγαλύτερη κατανόηση και ικανότητα να μπει ακόμα πιο βαθιά μέσα τους.

Επίσης, να προσθέσω κάτι ακόμα για αυτόν, πρόστυχο άρα και ωραίο, ότι όταν..

Α, γεια σου Taby, τί κάνεις; Για εσένα γράφω... ποια είναι τα παιδιά χωρίς λαιμό και με χοντρό σβέρκο;

Τι; ¨Οχι, βέβαια, μόνο καλά λόγια.. όχι , ΟΧΙ ΜΗ ΒΑΡΆΤΕ ΡΕ.. ΑΑΑΑΧΧΧ.................

 

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  10 Μαρτίου 2009 στις 3:14 π.μ.  

way down inside, MAN,
you need love.....