Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

ΤΟ 24ωρο ΕΝΟΣ ΤΙΤΙΒΙΤΣΑ


1.25 μετά τα μεσάνυχτα: Η ώρα περνάει, αλλά αυτή η παρουσιάστρια δε λέει να τελειώσει! Τι θα γίνει, τελικά, θα μάθουμε αν τα βρήκε με την πεθερά της η γυναίκα με τα 2 -εκτός του γάμου της- πιτσιρίκια ή εκείνη η μέγαιρα επιμένει σε παλαιομοδίτικες λεπτομέρειες περί οικογένειας, πίστης και τα τοιαύτα; Α, δεν αντέχω άλλο, θα μου πουν οι συνάδελφοι στο γραφείο τι απέγινε1 Ας ρίξω έναν υπνάκο!
5.45 μετά τα μεσάνυχτα: Πω, πω! Πεντέμισι κιόλας! Πώς πέρασαν οι ώρες! Σε λίγο θα πρέπει να ετοιμάζομαι για το γραφείο! Πρόσωπο, δόντια, ξύρισμα… Τι βάρβαρη ώρα! Ούτε η Μενεγάκη να ήμουνα! Κι αυτή τουλάχιστον παίρνει τις 100 χιλιαδίτσες της, εγώ τι παίρνω; Ένα χιλιαρικάκι κολλαριστό και πρέπει να λέω κι ευχαριστώ! Έτσι είναι, άλλοι σπουδάζουν, άλλοι δουλεύουν κι άλλοι με δείκτη ευφυΐας μικρότερο από ένα 10χρονο, σαν το γνωστό τηλεπαιχνίδι, τα οικονομάνε μια χαρά!
7.30πμ: (Στη στάση, δίπλα στο περίπτερο): Πάλι μεταγραφές η ομαδάρα! Παίκτες, παίκτες, παίκτες, αλλά η ομάδα πάλι από κάτω! Πού πετάνε τα εκατομμύρια ήθελα να ‘ξερα! Ας μου τα έδιναν εμένα, να δεις τι ομαδάρα θα τους έφτιαχνα! Όλες οι εφημερίδες τα ίδια και τα ίδια! Γαλάζιες, πράσινες, κόκκινες, ροζ… κάθε μια το μακρύ και το κοντός της! Μα, δεν βλέπουν στην τηλεόραση τι γίνεται καθημερινά στην Ελλάδα και τον κόσμο; Πού ζούνε; Όπα, 7 και 45! Πού είναι πάλι το λεωφορείο, λάστιχο έπαθε ή άργησε να ξυπνήσει ο οδηγός; Δεν είναι κατάσταση αυτή κάθε πρωί! Να θες να πας στη δουλειά σου στην ώρα σου και να μην μπορείς! Και να έχεις και τον προϊστάμενο να σου γκρινιάζει:» Γιατί δεν ήσουν στις 7.30 στο γραφείο σου;» παλιοκατάσταση! Μόλις φτάσω στο γραφείο, μετά το καφεδάκι, θα τηλεφωνήσω στον Παπαδάκη ή τον Αυτιά! Θα κάνω δημόσια καταγγελία! Πώς θα πάει μπροστά αυτό το κράτος, όταν δεν σ’ αφήνουν να δουλέψεις;
9.45πμ: Έτσι που λες, συνάδελφε! Μέχρι τη στιγμή που θα άρχιζε να λέει τα δικά της πεθερά άντεξα! Τελικά, τι έγινε; Την είδες εσύ την εκπομπή; (Χτυπάει το τηλέφωνο: «Μάλιστα, κύριε προϊστάμενε, με το θέμα αυτό ασχολούμαι αυτή την ώρα! Μόλις ολοκληρώσω τον έλεγχο των εγγράφων, θα σας φέρω το φάκελο!») Τι λέγαμε, ας, ναι! Τελικά είδες τι έγινε; Όχι; Έβλεπες το Θέμο και την ΄Εφη Θώδη; Μη μου πεις! Έχασα τέτοια εκπομπή; Πώς δεν την πήρα είδηση; Άλλη φορά να μου τηλεφωνείς!

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ....OUR GREEK TV