Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΚΕΡΑΤΑΣ 13 ΕΤΩΝ!


Η ιστορία του μικρού Αλφι, του αγοριού από την Βρετανία που σε ηλικία μόλις 13 ετών έγινε πατέρας, είχε κάνει τον Φεβρουάριο το γύρο του κόσμου.

Δύο μήνες μετά, ωστόσο, το τεστ DNA, αποκάλυψε πως το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η 15χρονη Σαντέλ Στέντμαν, δεν ανήκει στον Αλφι Πάτεν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η νεαρή μητέρα είχε ομολογήσει στη μεγαλύτερη αδελφή της ότι το παιδί που γέννησε δεν ήταν καρπός του Αλφι, αλλά κάποιου έφηβου με τον οποίο είχε ερωτικές σχέσεις.

Υστερα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε, αρκετοί έφηβοι ομολόγησαν ότι είχαν, έστω και περιστασιακά, σχέση με την 15χρονη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί σε τεστ DNA, το οποίο έδωσε τελικά τις απαντήσεις. Ο 13χρονος, ο οποίος διατηρούσε για δύο χρόνια δεσμό με τη Σαντέλ, πίστευε ότι αυτός ήταν ο πατέρας, καθώς όπως όλα δείχνουν ,δεν ήξερε ότι η σύντροφός του διατηρούσε παράλληλες σχέσεις.
Ο Αλφι θα δέχθηκε την είδηση μάλλον με ανακούφιση, καθώς την ημέρα που γέννησε η 15χρονη δήλωσε ότι δεν ξέρει πώς θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού του αφού δεν έχει ούτε χαρτζιλίκι!

Ωστόσο όπως είχε πει ο ίδιος, θα προσαρμοζόταν στην ιδέα του να γίνει πατέρας έστω και σε τόσο μικρή ηλικία.
(Ε-ΤΥΠΟΣ)

-Ρε παιδιά...μισό λεπτό...ο Άλφι είναι 13 σωστά; Και είχε 2 χρόνια δεσμό με τη Σαντέλ...σωστά;Άρα αν δε με γελούν τα μαθηματικά μου...ο Άλφι στα 11 όχι απλά έπαιζε το γιατρό, αλλά είχε και μεταπτυχιακό! Θα τρελαθούμε τελείως; 13 χρονών και κερατάς; Από νωρίς στα βάσανα! Και αυτή ρε παιδί μου σχολείο δεν πήγαινε; Όλη την ώρα καβαλιόταν και κάποιον;
Ω τί κόσμος μαμά!