Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ......ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ .........


O ρεπουμπλικανός κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ απείλησε σήμερα ότι θα απολύσει 10.000 κρατικούς λειτουργούς έως τα τέλη της εβδομάδας, αν μια τροποποίηση στον προϋπολογισμό δεν υιοθετηθεί έως τότε....Σιγά ρε μάστορα, μη μας κάνεις ντα.....θα βρέξω τα παντελονάκια μου!Το έλλειμμα του προϋπολογισμού της πολιτείας μπορεί να φθάσει 42 δισεκατομμύρια δολάρια έως τα μέσα του 2010.

Εδώ και εβδομάδες, ο Σβαρτσενέγκερ και τα μέλη του πολιτειακού κογκρέσου αντιπαρατίθενται για τον τρόπο μείωσης του ελλείμματος αυτού.

Ο Άαρον ΜακΛίαρ, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, δήλωσε σήμερα ότι 20.000 κρατικοί λειτουργοί έλαβαν την Παρασκευή επιστολές στις οποίες προειδοποιούνταν για την επικείμενη απόλυσή τους, στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τα μέλη του πολιτειακού κογκρέσου.

Οι μισοί από τους κρατικούς λειτουργούς θα απολυθούν έως την 1η Ιουλίου, αρχίζοντας από αυτούς που έχουν τα λιγότερα χρόνια προϋπηρεσίας.....Ωστόσο οι μισοί περίπου από τους 200.000 περίπου κρατικών λειτουργών της πολιτείας, έχουν υποχρεωθεί να πάιρνουν 2 φορές το μήνα άδεια άνευ αποδοχών.....

I'll be back.....το ΄πε και το κανε ο παλιο- Terminator!!!!