Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ;... ΤΗ ΓΑ@@@ΕΣ!!!


Και το λέω αυτό γιατί ομάδες εξτρεμιστών απειλούν να επιτεθούν και να δείρουν όποιον γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς δεν αποτελεί ινδική γιορτή!!! Άντε ρε, μαζέψτε τα σαρίκια σας!!! Κάνουν και τους ηθικούς τώρα....και εμείς είμαστε παραδοσιακοί αλλά δε θα σφάξουμε τον γείτονα αν φάει χάμπουργκερ το Πάσχα!

Εντάξει καταλαβαίνω, άλλοι πολιτισμοί , άλλοι άνθρωποι, άλλα μυαλά! Αλλά αυτή η έκρηξη βίας έχει παραγίνει! Δηλαδή μόνο με τη βία θα περάσεις κάτι το οποίο είναι για σένα σωστό, στον διπλανό σου;

Όλη τη φασαρία στην Ινδία την κάνει μια ομάδα με το όνομα Σρι Ραμ Σένα, τα μέλη της οποίας αυτοαποκαλούνται θιασώτες του πολιτισμού της χώρας τους. Η απειλή (για το ξύλο που θα ρίξουν) έρχεται λίγες μέρες μετά την επίθεση σε γυναίκες που λέγεται ότι επεδείκνυαν ανήθικη συμπεριφορά σε μπαρ στην πόλη Μπάνγκαλορ Οι ένοπλοι τις τράβηξαν έξω από το μαγαζί με τη βία και τις έδειραν.

Και σίγουρα αυτή η "ανήθικη" συμπεριφορά θα ήταν ίσως, λέω, φαντάζομαι, το κοίταγμα στα μάτια! Ούτε οι Ταλιμπάν!!! Αλλά δεν απέχουν και πολύ από αυτό!

Άδικα γράφω, ίσως θα έπρεπε να αρχίσει το ξύλο για να αρχίσουμε να καταλαβαινόμαστε με αυτούς τους Σρι Ραμ Σένα.

TABYBLUE