Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...


Είναι μόνο η αρχή... Ο πόλεμος ξεκινά. Όταν επί χρόνια τρως σε ένα τραπέζι, μόνος, απολαμβάνεις το γεύμα σου και χορτάτος, ρεύεσαι από ευχαρίστηση, και το ψυγείο σου παραμένει γεμάτο με τις οικονομίες του νταβατζή σου, που χειρίζεται την πένα, τη φωνή και το μυαλό σου, δηλώνεις ευτυχισμένος. Όταν αποκτάς συνδετημόνες παραξενεύεσαι. Τους κρύβεις τα "μαχαιροπήρουνα" (όπου "μαχαιροπήρουνα", χρησιμοποιήστε το "λογότυπα") για να μην κατορθώσουν να... γευτούν.
Επί χρόνια, οι δημοσιογραφίσκοι έπαψαν να βγαίνουν στους δρόμους, έπαψαν να μιλούν, να συζητούν, να γεμίζουν το κεφάλι τους πληροφορίες. Ανοίγουν το pc τους, που κάλλιστα θα αποτελούσε έκθεμα σε αρχαιολογικό μουσείο, και εφόσον κάνουν διπλό κλικ στον Internet Explorer, κλέβουν ότι υποπέσει στο οπτικό τους πεδίο... Η πλειονότητα δεν κάνει καν τον κόπο να αλλοιώσει πέντε λέξεις για το γαμώτο, για να μπορεί να νιώθει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, πως έθεσε σε κίνηση τον κοιμώμενο εγκέφαλό του...
Ο Ηakis είναι μόνο η αρχή...
Οι αγρότες, βγήκαν στο δρόμο για να χτυπήσουν τους μεσάζοντες, αυτούς που πλασάρουν το προϊόν τους στο ευρύ κοινό, κινούμενοι ληστρικά απέναντι σε παραγωγούς και καταναλωτές.

Θα σας έλεγα να κλείσουμε με τα laptop τα Τέμπη, αλλά αρκεί να κλείσουμε την τηλεόραση...

Επανάσταση αδέρφια...

MR.KAYA