Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

YΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ

Υποκατάστατα. Ποιος θα ήθελε να είναι υποκατάστατο κάποιου;Να είναι υπό;Ποιο κάτω;Κανένας. Όλοι μας πιστεύουμε ότι είμαστε ανώτεροι από κάθε άλλον γύρω μας. Πως ο άλλος μας έχει ανάγκη. Και αυτό το αποκαλούμε περηφάνεια. Ίσως καλό,ίσως κακό. Στην πραγματικότητα ανύπαρκτο,δίχως υπόσταση. Έίμαστε όλοι υπό.

Σε έχουν υπό. Κάθε φορά που σε κάνουν να ντρέπεσαι για ότι είσαι. Σε ελέγχουν κάθε φορά που σε λογοκρίνουν ή ακόμα χειρότερα κρίνουν ακόμα και την σκέψη σου. Όταν αισθάνεσαι άσχημα για την πορεία της ζωής σου ή καλύτερα σε κάνουν να αισθάνεσαι έτσι. Κάθε φορά που θέλεις να πιεις για να ξεχάσεις. Κάθε φορά που σου δίνουν ναρκωτικά. Κάθε φορά που σου κόβουν τα πόδια. Κάθε φορά που σου κλείνουν αυτιά και μάτια για να μην δεις την αλήθεια και την βρώμα τους. Κάθε φορά που σου δίνουν 700€ για να μην μπορείς να κυνηγήσεις την δύναμη και την εξουσία τους. Κάθε φόρα που θέλεις να πεις σ' αγαπώ και φοβάσαι. Κάθε μέρα που ξυπνάς αγχωμένος. Κάθε φορά που κλείνεις το βιβλίο γιατί βαριέσαι.

Σε έχουν υποκατάστατο τους. Υποκατάστατο του εαυτό σου.Υπάνθρωπο.Υπηρέτη τους. Βαθύς ο ύπνος. Βαθύς και χωρίς όνειρα. Σαν να περιμένεις και να περιμένεις κάποιον να σε ξυπνήσει,να σε λυτρώσει,να σου δώσει ξανά το δικαίωμα να ζεις. Και περιμένεις....Περιμένεις.....

Κρίμα. Τόση ώρα που περιμένεις μπορούσες να ξυπνήσεις μόνος σου.Ξύπνησες αλλά φοβήθηκες να σηκωθείς και να ανάψεις το φως. Θέλεις βοήθεια.Κρίμα.Νιώθεις μοναξιά και μιζέρια.Κρίμα.Κρύβεσαι για μια ακόμα φορά κάτω από την κουβέρτα σου.Αυρίο μπορεί να σου δώσει κάποιος ζωή. Από αύριο..........................

Tom Sawyer

10 σχόλια:

Ανώνυμος,  18 Ιανουαρίου 2009 στις 5:32 μ.μ.  

πολύ όμορφο... και ωραία μουσική!

Tom Sawyer 18 Ιανουαρίου 2009 στις 5:45 μ.μ.  

Όπως λέει και το τραγούδι στο "3.58" thank you!Αυτή η έκδοση τα σπάει πάντως.

Ανώνυμος,  19 Ιανουαρίου 2009 στις 1:26 π.μ.  

file mou:mazi sou eimaste...!!!!
pantws polla pragmata xanontai epeidh den ta zhtame!!!!
"oso pio 3eka8ara leme ti 8eloume san antapodwsh,toso pi8anotero einai na mas to dwsoun"
o duskoloteros dromos sth zwh einai o dromos ths kardias mas.....
na'sai panta kala k kalh tuxh....pragmatika sou a3izei....

Tom Sawyer 19 Ιανουαρίου 2009 στις 2:42 π.μ.  

Eυχαριστώ πολύ ΦΙΛΕ μου!Αν και αν υπάρχει κάτι που μ'αρέσει από τα όμορφα σχόλια,είναι τα σχόλια με κάποιο όνομα ή έστω ψευδώνυμο!

Ανώνυμος,  19 Ιανουαρίου 2009 στις 2:59 π.μ.  

ti shmasia exei to onoma k to pseudwnumo!!!ta logia einai pou metrane se authn thn periptwsh!!!

Tom Sawyer 19 Ιανουαρίου 2009 στις 10:00 π.μ.  

Συμφωνώ απόλυτα και με τα δύο σχόλια σου αλλά είναι πιο ωραίο να απαντώ σε κάποιον και όχι σε κάποιο σχόλιο.Σ'ευχαριστώ πάντως!

Ανώνυμος,  20 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 μ.μ.  

pantws egw den exw provlhma na sou pw...alla nomiza oti den eixe shmasia...alla afou 8es na ma8eis,h Dimitra eimai(an den to katalaves hdh)!opote ka8e fora pou vlepeis Dimitra na 3ereis...kala na pernas k perimenoume ta epomena keimena!

Tom Sawyer 21 Ιανουαρίου 2009 στις 2:07 μ.μ.  

Οκ!Και γω θα περιμένω τα επόμενα σχόλια σου καθώς απ'ότι είδα έχουν ενδιαφέρον.

Ανώνυμος,  22 Ιανουαρίου 2009 στις 12:47 π.μ.  

thnx!dwse mou trofh gia sxolia kai egw den 8a stamathsw..!
:P :D Dimitra

Tom Sawyer 22 Ιανουαρίου 2009 στις 1:04 π.μ.  

OK θα κάνω ότι μπορώ και εγώ από την πλευρά μου!