Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

OUR GREEK TV:


Ο τελικός του X-Factor ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Λούκα, τον Κύπριο τραγουδιστή που έκλεψε τις καρδιές όλων και δίκαια κέρδισε ένα συμβόλαιο στη Sony και ένα πολυτελέστατο τζιπ. Μετά από ένα μαραθώνιο τελικό μάθαμε στη 01.10 το νικητή. Δεν εκπλαγήκαμε ιδιαίτερα βέβαια. Δεύτερος ο Νικόλας Μεταξάς, που όπως του είπε ο Σάκης σίγουρα αύριο θα τον ζητάνε για συμβόλαιο. Τρίτοι προς έκπληξή μας οι Τριημιτόνιο, οι οποίοι ακυρώνοντας όλα τα προγνωστικά περνούσαν από live σε live, έφθασαν στον τελικό και τελικά στην τρίτη θέση. Κι όλα αυτά μόνο με τις φωνές τους και την αλήθεια τους. Τέταρτοι τελικά τα (αγαπημένοι μας) Κόκκινα Χαλιά που δεν ψηφίστηκαν όσο περιμέναμε. Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι φιναλίστ δε θα χαθούν και ήδη έχουν ελκυστικότατες προτάσεις, οπότε το ζητούμενο επετεύχθη.
Αυτό ήταν μόνο ο πρόλογος. Μια μικρή σύνοψη για τους φιναλίστ. Κρατήσαμε σημειώσεις στη διάρκεια του τελικού και καταγράψαμε όσα είδαμε! Δείτε κάτω κάτω και τα Μικρά Μικρά του τελικού. Και από εδώ θα έρθουν και τα βίντεο (σε λίγο)και περισσότερη συζήτηση και μέσα από το φόρουμ μας!
Ξεκινάμε να μιλάμε για τα Κόκκινα Χαλιά μιας και ξεκίνησαν πρώτοι. Ερμήνευσαν χτες το "Somebody told me" των Killers και ένα τραγούδι που έγραψε ο Γ. Θεοφάνους για εκείνους τον «Χαρταετό», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου. Περιττό να πούμε άλλη μια φορά πόσο πολύ..........



Η συνέχεια στο OUR GREEK TV