Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΜΗ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...


Είπε ο άμοιρος να κάνει μια δήλωση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το περιβάλλον στη Σιγκαπούρη....ο Jackie Chan είπε ότι παίρνει το σαπούνι από τα ξενοδοχεία που διαμένει και τα χρησιμοποιεί μέχρι να τελειώσουν!Κάθε φορά που ταξιδεύει μένει σε προεδρική σουίτα (γιατί είχε και στο χωριό του προεδρική σουίτα) και φροντίζει να ενημερώνει το προσωπικό ότι δεν είναι απαραίτητο να του καθαρίζουν το δωμάτιο(μα τι λέει;;;;;) και να του αλλάζουν σεντόνια κάθε μέρα...είπε, είπε, είπε,είπε και τι δεν είπε! Αλλά δεν το έκλεισε το στοματάκι του και συνέχισε και είπε το κορυφαίο όλων!


Λοιπόν, στα γυρίσματα φροντίζει όποιος χρησιμοποιεί τελευταίος την τουαλέτα, να είναι αυτός που θα τραβήξει το καζανάκι και όχι κάποιος από τους προηγούμενους, ώστε να μην καταναλώνουν πολύ νερό......


Εδώ τίθεται το ερώτημα...Δηλαδή αν ο προηγούμενος έχει αφήσει το ποπό του "ελεύθερο" να κάνει ότι θέλει.....(ωχ, Παναγία μου!)...πρέπει ο επόμενος να .....(αναγούλα μου 'ρχεται)...να να να να να....φτάνει δε λέω άλλα.....μη χέσω!


TABYBLUE