Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

MΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ας το πάμε χαλαρά μέρες που είναι. Ας μιλήσουμε για τις όμορφες χαρές της ζωής. Για καταστάσεις που όλοι αγαπάμε και το καταλαβαίνουμε στιγμές σαν και αυτές. Μιλάω για πράγματα τα οποία όταν μιλάμε για αυτά μας έρχεται συνειρμικά ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο. Τι πιο όμορφο ας πούμε από τα φαγητά της γιαγιάς;Τρως τρως και δεν τα χορταίνεις ποτέ και αυτή πάντα πρόθυμη να στο ξαναγεμίσει. Τι πιο όμορφο από τις στιγμές χαλάρωσης με λίγη μουσικούλα και χαλαρό περπάτημα;Τι πιο όμορφο από ένα καφέ με τους κολλητούς-κολλητές με τις κλασσικές συζητήσεις για τα παλιά;Τι πιο όμορφο από την κουβεντούλα στο πρωινό με την οικογένεια;Τι πιο όμορφο από μια καλημέρα από έναν άγνωστο στο δρόμο,στο μαγαζί,στο λεωφορείο;Τίποτα!
Είναι κακό να τα θεωρούμε δεδομένα. Είναι πολύ κακό!Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη δεν έχουν την δυνατότητα απόλαυσης τους.
Εκμεταλευτείτε κάθε τέτοια στιγμή. Τώρα είναι η ευκαιρία που ο κόσμος είναι χαρούμενος,αλλά και κάθε "τώρα" είναι η ευκαιρία.
Τέλος να θυμάται πως για συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοιες στιγμές θα πρέπει να προσφέρουμε και εμείς στους υπολοίπους και όχι μόνο να ζητάμε!
Eλπίζω να χαμογελάτε όλοι πάντα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Τοm Sawyer

2 σχόλια:

Ανώνυμος,  8 Ιανουαρίου 2009 στις 5:33 μ.μ.  

makari autes oi stigmes na diarkousan gia panta...pantws pisteuw pws autes den einai apla mikres xares ths zwhs alla stigmes gia tis opoies aksizei na zeis...

Tom Sawyer 11 Ιανουαρίου 2009 στις 9:20 μ.μ.  

Είναι αυτές που σε κάνουν να ΖΕΙΣ