Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Η Λολίτα της Γάζας

Όπως και όλοι εσείς έτσι και εγώ παλιά έπαιζα με τα παιχνίδια, στην εφηβεία το πουλάκι μου και τώρα με τις λέξεις. Αν μάθω καλά τα δύο τελευταία, θα μπορέσω να γίνω βουλευτής. Για την ώρα προσπαθώ. Δηλαδή το Σουξέ της εποχής ( TOP 10 στα charts της σκέτης πλέον Βρετανίας) Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι έγινε remix σε Εβραίοι - γουρούνια - δολοφόνοι. Προσωπικά συμφωνώ μόνο με το δεύτερο σλόγκαν. Στην playlist μπορούμε να βάλουμε και το "Έχεις σχέση - έχεις χέσει". Ακουστικά είναι το ίδιο και δημιουργεί άπειρους και χρήσιμους συνειρμούς. Στη περίπτωση της μέσης ανατολής βρίσκει απόλυτη εφαρμογή, όπως και σε κάθε άλλου είδους ανθρώπινες σχέσεις.
Αν ο άντρας, λόγω δύναμης σωματικής, είναι το ισραήλ και γυναίκα η Παλαιστίνη, μπορούμε να κατανοήσουμε πολλές πτυχές του "τεχνητού" προβλήματος.
Πριν πολλά χρόνια το προξενιό το έκανε η τότε Αγγλία. Ενώ είχε πει στη νύφη ότι θα την προικίσει με οικόπεδα και τα σχετικά, ξαφνικά εμφανίστηκε ένας πλούσιος γαμπρός και έτσι οι αδερφές ( όνομα και πράμα!) ΗΠΑ - Αγγλία δώσανε στο φέρελπι γαμπρό ( ισραήλ) μια από τις πολλές υιοθετημένες κόρες τους, την Παλαιστίνη, μαζί και όλη την προίκα της. Έλα ντε που ο γαμπρός όμως βγήκε όχι μπερμπάντης αλλά τσιφούτης, μαμάκιας και κακομαθημένος γκρινιάρης με σύνδρομο καταδίωξης που του έμεινε από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και μας τα έχει ζαλίσει από τότε. Εντάξει, σας ολοκαύτωσαν, πρέπει να το ξεπεράσετε και να δείξετε ότι είσται καλύτεροι από τους Ναζί.
Τολμάει κανένας να κρατήσει σκόρ πόσοι σκοτώθηκαν τα τελαυταία 60 χρόνια από εβραϊκές σφαίρες?.
Ο Γαμπρός που λέτε έχει την υποστήριξη ΟΛΟΥ του σογιού για αυτό και δεν τολμάει κανένας να τον πειράξει. Είναι ο νταβατζής της γειτονιάς και δυστυχώς τον φορτώθηκε η Παλαιστίνη η οποία χρησιμεύει ως σάκος του μποξ, ως πεδίο βολής για να απασχολούνται οι εβραίοι στρατιώτες, ως μόνιμη πηγή τρομοκρατικών επιθέσεων ( όπου δεν υπάρχει δημοκρατία υπάρχει τρομοκρατία και όπου δεν υπάρχει τρομοκρατία την δημιουργούμε) και ως άλλοθι για τις εσωτερικές πολιτικές διαμάχες της κυβέρνησης του Ισραήλ.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο ισχυρά είναι τα εβραϊκά λόμπι της αμερικής, είναι γνωστό. Εμάς μας απασχολεί ότι η Παλαιστίνη υπάρχει ακόμα επειδή το ισραήλ θέλει να έχει μια πόρνη στη περιοχή για να ξεδίνει, για να παίρνει αφορμές γυρνώντας σπίτι και να ρίχνει σφαλιάρες για να ξεσπάει την οργή του.
Έτσι κάνουν οι άντρες.
Και οι φίλοι μας οι νεοεβραίοι ας μη μας ζαλίζουν με το πόσο υπεύθυνη είναι η Παλαιστίνη.
Ο ισχυρός μέσα στην οικογένεια ξέρει ότι το παιδί του κάνει ζημιές αλλά επειδή αυτός έχει τη δύναμη, τις ικανότητες και τα προσόντα μπορεί ΑΝ ΘΕΛΕΙ (που δεν θέλει) να δώσει λύσεις και να πάψει το παιδί ΚΑΙ να κάνει ζημίες ΚΑΙ να μεγαλώσει σωστά και όχι κλεισμένο σε κλουβί.
Μέχρι τότε το ισραήλ είναι ένας ακόμα νταβατζής του δολαρίου και η Παλαιστίνη έχει το ρόλο της Πόντιας πόρνης που την πηδάνε χωρίς να την πληρώνουν.
Ποιος είναι ο δικός μας ρόλος?
Τί σχέση έχουμε εμείς?
Έχουμε σχέση?
ΕΧΕΙ Σ ΧΕΣΕΙ???