Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ 3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΛΤΟΥ...


Γιορτές έρχονται, αν θυμάμαι καλά,... πρόωρες εκπτώσεις μας κάνουν,...τον παχυλό μισθό σας θα πάρετε από στιγμή σε στιγμή. Τι μένει; Να πάτε για ψώνια!( Και καλά...!).

Λοιπόν, ξεκινάμε με τα 3 πράγματα που πρέπει να προσέξετε και όχι για τα άλλα 3.....για αυτά θα μιλήσουμε μια άλλη στιγμή καλύτερα!

ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ:

Τα συνθετικά υφάσματα δεν είναι και πολύ καλής ποιότητας! Αυτό που προτείνω είναι το αλογοσκουφί...και το νεοδημοκρατί! Είναι εξαίσια πετσιά πρώτης διαλογής, κρατάνε χρόνια και δε κολλάνε πάνω τους καλόγεροι. Επίσης, ανθεκτικό είναι το μαλλί της συνταξιούχου γριάς. Τέλειο για εσωτερική επένδυση, καθώς με τα χρόνια έχει αποδείξει την ανθεκτικότητά του!


ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ:

Σημαντικό είναι και το μέγεθος του παλτού. Γνώμη μου είναι να το αγοράσετε 4 νούμερα πιο μικρό για να μπορείτε να το φορέσετε και του χρόνου, όταν η κρίση όπως λένε θα έχει κοπάσει!!! Αν πάλι τα μανίκια σας είναι μακριά, κανένα πρόβλημα. Περιμένετε μέχρι να πάρουν τα μπατζάκια σας φωτιά, έτσι ώστε να αρπάξουν και λίγο τα μανίκια και έρθουν στο σωστό μήκος!

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ:

Όσον αφορά τα χρώματα. Ε, μη το παρακάνετε. Διαλέξτε ένα μαύρο ή ένα σκούρο γκρι. Μπορείτε να το φορέσετε σε κάθε κηδεία και ταιριάζει με το must της εποχής μας!!! Προτείνω το "Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά" και το "Γκρίζα μαλλιά στη κεφαλή, κακά μαντάτα στη ....λή!". Εξαίσια χρώματα και τα δυο!

Εμπρός λοιπόν, ξεχυθείτε στην αγορά...και μην ακούτε όλες τις βλακείες για το τέλος του κόσμου! Μια φορά ζει κανείς. Και αυτή η μια φορά, θέλει και λίγο χιούμορ που και που!


TABYBLUE