Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

ΤΟP MAKAKAS!



Ο γνωστός δημοσιογράφος Jeremy Clarkson , παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής TOP GEAR και αρθρογράφος της εφημερίδας SUN, έχει αναφερθεί πολλές φορές στη χώρα μας με υποτιμητικά σχόλια.Αυτή τη φορά όμως με αφορμή μια τουριστική διαφήμιση της χώρας μας ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα της φωτογραφίας αποκλείεται να είναι Ελληνίδα γιατί δεν έχει μουστάκι! Συνέχισε όμως λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι μια απέραντη τουαλέτα προκαλώντας έτσι αντιδράσεις στις τάξεις των Ελλήνων που ζουν στο Λονδίνο.

Δεν ξέρω σε ποιο μέρος της Ελλάδας πήγε(λέτε να γνώρισε την προ-γιαγιά μου;) αλλά πάντως εγώ θα έλεγα ότι οι Ελληνίδες είναι όλα τα λεφτά! Δεν περίμενα να ακούσω το ίδιο και από έναν Βρετανό...(ξέρετε γιατι το λέω φαντάζομαι)
Όσο για την απέραντη τουαλέτα...μάλλον το είπε γιατί όλοι τον έχουμε χεσμένο!Τουλάχιστον εγώ...και εν πάσει περιπτώσει δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα αυτής της κίνησης.Κοινώς...τί ζόρι τραβάς ρε; Άντε τράβα πέσε σε κανα τοίχο με κανα χάρχαλο!
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

2 σχόλια:

agramatos 13 Νοεμβρίου 2008 στις 8:34 μ.μ.  

ώπα ρε παιδιά τι έγινε τώρα; μας έθιξε τις γυναίκες ο άγγλος και γίναμε τούρκοι; άμα είναι μετά την πόλη να πάρουμε και το λονδίνο. όσο για το τουαλέτα αν μας αρέσει η ελλάδα τότε πού κολλάνε όλα αυτά που γράφετε στο μπλογκ σας; και εν πάσει περιπτώσει αυτό το σύνδρομο του έλληνα να βρίζει από το πρωί ως το βράδυ την κωλοχώρα στην οποία ζει αλλά να εξανίσταται με το που κάποιος άλλος πει κάτι κακό πρέπει κάποια στιγμή να μελετηθεί από ειδική ομάδα ψυχολόγων-εξομολογητών

Ανώνυμος,  14 Νοεμβρίου 2008 στις 3:00 π.μ.  

kommeno to top gear pleon. Clarkson die.