Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΝΟΥ-ΔΟΥ....ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ!!!!






Όταν με ρωτήσουν....τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ, όσο ήταν στην εξουσία. Θα τους πω: "Εκτός από το να μπλέκεται σε σκάνδαλα, έχτιζε και παλάτια στην άμμο....." . Γιατί μόνο σχολείο δεν μπορείς να πεις αυτό στις φωτογραφίες!

Στις 25/10/2008 ο Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης εγκαινίασε το 12ο δημοτικό σχολείο και το 14ο νηπιαγωγείο στη Κομοτηνή για να στεγάσει τα παιδιά των Ρωμ! Μαζί του ήταν και διάφοροι άλλοι υπερήφανοι για αυτό που κάνουν!!! Αν θέλετε να δείτε περισσότερα στο www.tvstarnews24.blogspot.com/.

Αυτό που με διαολίζει είναι η υποκρισία!!!! Δείτε την ταμπέλα, τη δεύτερη....εγκαινιάστηκε επί πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή και από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδης Στυλιανίδης! Όλα για την προβολή τους μόνο! Όλα για τη λεζάντα και τη μαρκίζα, έτσι ώστε αύριο μεθαύριο, αν τους ρωτήσει κανείς τι έκαναν σαν κυβέρνηση....θα πούνε με καμάρι....ορίστε έκανα ένα σχολείο για τα παιδιά των Ρώμ!

Στην πινακίδα για την κατασκευή του έργου δεν αναγράφεται πόσα κόστισε όλα αυτά!!! Δε νομίζω να χτίστηκε μόνο του, αλλά και ούτε να το χάρισε κάποιος! Φανταστείτε πόσα έφαγαν από κει οι υποκριτές, μόνο και μόνο για να κάνουν μια κουτσουλιά!!! Το μόνο που αναφέρει η πινακίδα είναι ....τρόπος κατασκευής προκατασκευή ελαφρού τύπου!!!!!!

TABYBLUE