Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της Γενικής Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα δήλωσε ότι δε τίθεται θέμα με τις συντάξεις. Το κράτος εγγυάται πλήρως (εδώ γελάμε)... Επίσης ξεκαθάρισε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία λειτουργούν σε θωρακισμένο νομικό πλαίσιο και ότι δεν έχουν λόγο να προβούν σε ρευστοποιήσεις, ούτε να εκποιήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. (εδώ ξαναγελάμε γιατί σε λίγο καιρό τα ταμεία δε θα έχουν τίποτα να ρευστοποιήσουν αφού πρώτα θα τα πουλήσουν όλα σε ιδιώτες...).

Επίσης έκανε λόγο για τον κοινωνικό προϋπολογισμό, που όπως είπε, παρά τις δυσχερείς συνθήκες θα ανέλθει για το 2008 στα 52 δισεκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,5 δισεκατομμύρια σε σχέση με το 2007.( Παράξενα πράγματα, οικονομολόγος δεν είμαι, αλλά πως γίνεται να έχουμε οικονομική κρίση, αυξήσεις στους μισθούς να μη παίρνουμε...που βρήκε τα λεφτά για τον προϋπολογισμό;)

Και τώρα το καλύτερο....Σημείωσε επίσης ότι οι κοινωνικές παροχές στην Ελλάδα ξεπερνούν κατά πολύ τον αντίστοιχο μέσο όρο της ευρωζώνης.........(γελάστε βρε...)

Μάνα ετοίμασέ μου τις βαλίτσες....φεύγω για Γερμανία. Εκεί τουλάχιστον δεν ακούω μαμακίες!


TABYBLUE