Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ

Πέρα από την ανεβασμένη χοληστερίνη που είχαμε σε σχέση με τους άλλους βελανιδοφάγους λαούς, εμείς οι αγαπημένοι απόγονοι του Απόλλωνα και της Αφροδίτης, ως πολιτισμένοι ξεχωρίζουμε όχι μόνο από τον τρόπο που βάζουμε κάτι μέσα μας αλλά και από το πώς το βγάζουμε. Όλα είναι θέμα αισθητικής. Ανάγκες έχουμε όλοι μας που θέλουμε να καλύψουμε. Ζεστό, απαλό φωτισμό και μια οπτική απόλαυση, ίσως και κρυφή φαντασίωση προσφέρει στους μοναχούς αλλά όχι μοναχικούς καλόγερους το συγκεκριμένο μοντέλο.

















Για τους προκαθήμενους που δέχονται ακροάσεις επί πολλές ώρες για κατεπείγοντα γεγονότα, ένας θρόνος φτιαγμένος από μεράκι και ξύλο βελανιδιάς, άοσμο, άηχο έως 95 ντεσιμπέλ, επιβάλλεται με τον όγκο και την μοναδικότητά του.


Οι αμαρτωλοί, (δηλαδή εσείς) δεν έχουν δικαίωμα σε μεγαλεία αλλά μπορούν να πάρουν μια γεύση της κόλασης που τους περιμένει. Συνδυάζει τρεις λειτουργίες σε μία. Ουρητήρας, αφοδευτήρας, νιπτήρας και πιάτο όπου θα γευματίζετε. Λέω τρεις διότι θα πρέπει τρεις από τις τέσσερις να γίνονται ταυτόχρονα.























Συμπλέγματα εξουσίας και αδυναμίας έχουμε όμως όλοι. Είτε έχετε πολύ μεγάλη ιδέα για το εργαλείο ανάμεσα στα πόδια σας και η γυναίκα σας παίζει πολύ συχνά καλό κλαρίνο,




















είτε είστε απ’ αυτούς που υποστηρίζουν ότι η τεχνική και όχι το μέγεθος μετράει μπορούμε να σας καλύψουμε.


















Οι φίλοι μας οι ομοφυλόφιλοι δεν μένουν παραπονεμένοι αλλά θα απολαμβάνουν το πλύσιμο και τον καθαρισμό προσώπου. Μπορούν επίσης να ξεδιψάνε χωρίς χρήση ποτηριού. Το νερό, είναι πόσιμο και δροσερό.






























Οι φίλες που τα σκέλια τους έχουν πολύ καιρό να δούνε χαρά και ξέμειναν από υγρασία μπορούν να χρησιμοποιήσουν την βρύση με πολλούς υγιεινούς τρόπους, μια που είναι αποσπώμενη από την βάση ΚΑΙ τα χερούλια.






















Και ποτέ μην ξεχνάτε, πάντα πλένουμε τα χέρια πριν το ποτό και μετά
το τσιγάρο.