Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ....


Κυρίες και κύριοι....θα σας πω κάτι το οποίο ακόμα και εγώ δεν ήξερα.....θα σας πω λοιπόν ένα μυστικό που αποκαλύφτηκε μισό αιώνα μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο! Έτοιμοι;....Λοιπόν...ξεκινάω. Είστε σίγουροι ότι θέλετε να σας το πω;...Άντε καλά! Ε, λοιπόν το λέω...ο Χίτλερ ήταν αρ#@δι! Το ξέρατε; Όχι, αλήθεια, ήταν αρ@$δι.....

Ο Χίτλερ έχασε τον ένα του όρχι κατά την διάρκεια της Μάχης του Σόμ!(κοίτα, τώρα δε ξέρω αν έχασε το δεξί ή τον αριστερό..αυτό είναι μυστήριο). Το μυστικό αποκάλυψε ο ιατρός που περιέθαλψε τον Χίτλερ. Ήταν γνωστό άλλωστε ότι είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της μάχης αλλά ποτέ δεν ανέφεραν το είδος του τραυματισμού!

Αυτό που σκέφτομαι, είναι τι θα γινόταν αν μαθευόταν αυτό το μυστικό τότε!!! Τι πλάκα που θα είχε!

Φανταστείτε σκηνικά...:

Στη μάχη του Σόμ. Χαρακώματα. Είναι ξημέρωμα. Ένας στρατιώτης των Συμμαχικών δυνάμεων φωνάζει. "Εμπρός παλικάρια να πάρουμε το λόφο!" και ξαφνικά μια φιγούρα ξεπροβάλει και λέει: "Τ'αρ#@δια μου θα πάρεις!"......(Τελικά πήρε μόνο ένα....).

Πόσες φορές αναρωτηθήκαμε γιατί ο Χίτλερ μίσησε τόσο πολύ τους Εβραίους....
Χίτλερ: Σας δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια να με βοηθήσετε να κατακτήσω την Ευρώπη!
Εβραίος: Τι λες ρε αρ#@δι!
(Χωρίς να θέλουμε να θίξουμε τους Εβραίους! Απλά δείτε το με χιούμορ).


Πριν τη μάχη του Σόμ ο Χίτλερ βρήκε ένα λυχνάρι, το έτριψε και βγήκε ένα Τζίνι! Τότε έκανε μια ευχή που έμελλε να είναι η μοιραία! "Τζίνι κάνε με Μονάρχη του κόσμου.." και αυτό τον έκανε μονόρχι!!! Έτσι εξηγείται γιατί έκαψε όλα τα βιβλία....μαζί και τα παραμύθια με τζίνι!!!

TABYBLUE