Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΝΤΑΓΗ :ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ


Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι

Προβλ
έψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες

Για καλό και για κακό βεβαι
ωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα

Τυλίξ
τε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου

Προθε
ρμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά

Σερβιριστείτε
ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το

Βάλτε
το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο σκευος

Βάλτε
και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι

Επανα
λάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές

Μετά απο ένα τέπαρ
το φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου

Λιάστ
ε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία

Μετά απο ενα κετα.
. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων ....
κλιτρ
ίστε μέχρι τον μπούρνο

ανοίφ
τε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε

βάλτε
τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη

καφήσ
τε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα

Νυστε
, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .

3 λοτήρ
ια αρφότερα ....

Ζαμέψ
τε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο

Φτάτε
τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι
αργόμ
περα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επομε
νη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ

Πηγαι
νετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα
και καθαρ
ίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  22 Νοεμβρίου 2008 στις 6:38 μ.μ.  

Επιτέλους, και κάτι μου άρεσε πραγματικά. Αυτό είναι το χαμηλό επίπεδό μου. Χικ...