Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΑ @@@@@@@ ΜΑΣ

Αυτή τη στιγμή που γράφω, βλέπω παράλληλα και την εκπομπή " Ζούγκλα" του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με καλεσμένους τους Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα.
Όλοι ξέρετε λίγο πολύ τι έγινε με το γνωστό ζευγάρι αφού από το πρωί μας τα χουν πρήξει.
Ούτε ο
Ομπάμα τόση δημοσιότητα. Και μιας και το ανέφερα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΛΕΟΣ.

Ο Μάκης λοιπόν τους κάλεσε για να δώσουν τη δική τους εκδοχή στο σήριαλ που εξελίχθηκε χθες. Κατηγορούν 3 αστυνομικούς για υπέρβαση καθήκοντος. Εδώ έχουμε άλλους που δεν κάνουν το καθήκον τους και κατηγορούμε αυτούς επειδή το
υπερέβαλαν;

Θα αναρωτιέται κανείς και με το δίκιο του, γιατί ο Μάκης αφιέρωσε την εκπομπή σε αυτούς τους τύπους.
Ότι και αν περνάνε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Άλλωστε ο κόσμος έχει τα δικά του, με τον Καρβέλα και την Πάνια θα ασχολείται; Αυτοί έχουν λύσει τα προβλήματά τους.

Το θέμα όμως είναι το εξής: είναι τόσο σημαντικό για τον απλό πολίτη που δεν ξέρει αν αύριο έχει λεφτά, αν ο
Καρβέλας και η Πάνια σταμάτησαν ή όχι σε ένα μπλόκο αστυνομικών;
Είναι τόσο σημαντικό ώστε να ζητήσουν και την άποψη του Κούγια
ως δικηγόρο;
Η απάντηση εύκολη και τη γνωρίζουμε όλοι. Ίδιο κανάλι
Πάνια- Μάκης. Ίδιο εχθρό Καρβέλας-Κούγιας ( τον Λαζόπουλο).

Δηλαδή ο Μάκης δεν είχε με κάποιο άλλο θέμα να ασχοληθεί; Ο κόσμος δεν πεινάει; Τα
λαμόγια δεν συνεχίζουν να απλώνουν το χέρι τους στο μέλι ανελέητα; Πάμε τόσο καλά ως κοινωνία ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να βλέπουμε μια εκπομπή αφιερωμένη σε 2 διάσημους οι οποίοι πέρασαν μια περιπέτεια την οπόια έχουμε περάσει όλοι λίγο ή πολύ;

Το πιο τραγικό όμως της ιστορίας είναι ότι μαζί με το ζευγάρι είχαν και τον συμπαθέστατο νεαρό από το Μπαγκλαντές, του οποίου τα λεφτά έκαναν φτερά σε έναν "τυπικό" σωματικό έλεγχο. ΚΑΙ ΟΜΩΣ. Η περίπτωση Καρβέλα είναι πιο σοβαρή για τον Μάκη.

Ότι και να πεις είναι λίγο. Δίκιο έχουν όσοι τους αποκαλούν δημοσιοκάφρους. Κατευθυνόμενοι από διάφορα κέντρα λήψης αποφάσεων αδιαφορώντας για την εικόνα που προβάλει η χώρα μας στον υπόλοιπο κόσμο μέσω των μεταναστών και των αλλοδαπών συμπολιτών μας. Και τώρα που το σκέφτομαι άδικα σπαταλώ το χρόνο μου προσπαθόντας να εξωτερικεύσω την οργή μου. Άδικα. Άδικα γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Μία ελπίδα να υπήρχε να αλλάξει κάτι, θα έγραφα 10 σελίδες.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Τριανταφυλλόπουλο για το έργο που προσφέρει.
Ένα μεγάλο μπράβο στην Πάνια για την πρότασή της να αλλάξουν οι απαρχαιωμένες χειροπέδες γιατί την πονούσαν την καημένη.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Καρβέλα και τον Κούγια γιατί ενώσαν τις φωνές τους κατά του κοινού εχθρού.

Και τέλος ένα μεγάλο μπράβο στο μαλάκα που γράφει αυτό το άρθρο γιατί έχασε 1 ώρα απο τη ζωή του παρακολουθόντας την εκπομπή του Μάκαρου.

Dr.Koul