Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ DR.KOUL...

Κυβερνητική Επιτροπή με αντικείμενο τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην οικονομία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (29/10) υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Λεφτά δεν έχει ο κόσμος και τον εμπαίζουν κιόλας από πάνω. Μαζεύτηκαν προχθές σε σύσκεψη τα στελέχη της Ν.Δ. και ρωτούσε ο Πρωθυπουργός:
-Εσύ Προκόπη τι έχεις να κάνεις αυτήν την Τετάρτη?
-Εεε να, υποσχέθηκα στη γυναίκα να πάμε 2-3 μέρες ταξιδάκι.
-Εσύ Ντόρα?
-Εγώ πρόεδρε δεν μπορώ. Έχει ladies night σε ένα μπαρ και κανόνισα.
-Εσύ Ευάγγελε παιδί μου?
-Με τίποτα σήμερα. Παίζει Ολυμπιακός-Ρόδος για το κύπελλο. Θρύλε θεέ μου. Έλα πάμε όλοι μαζί. Θρύλε θεέ μου.
Με τα πολλά, μαζεύτηκαν 4-5 που δεν είχαν να κάνουν τίποτα την Τετάρτη- και με το αζημίωτο φυσικά- και ξεκίνησαν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα. Τουλάχιστον αφήστε τον κόσμο να πεινάει χωρίς να ακούει τις παπ…ες σας. Έχει χορτάσει από επιτροπές και πρωτοβουλίες.
Στην Αμερική, εκτός από τις προεδρικές εκλογές, σε μερικές πολιτείες ψηφίζουν για κάποια ακόμα θέματα. Στην Καλιφόρνια, όπου ούτε ο Μπαράκ Ομπάμα ούτε ο Τζον Μακέιν αφιέρωσαν πολύ χρόνο καθώς η πολιτεία ψηφίζει μαζικά Δημοκρατικούς, τη σκυτάλη πήραν οι υποστηρικτές και οι πολέμιοι νόμων που αφορούν στην απαγόρευση του γάμου ομοφυλοφίλων, την προστασία των γουρουνιών, την αποποινικοποίηση της κάνναβης και την αύξηση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Στη Φλόριντα και την Αριζόνα θα ψηφίσουν για την απαγόρευση ή μη του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος εδώ.
Στη Ν. Ντακότα, θα υπάρξει δημοψήφισμα για το δικαίωμα στην άμβλωση, στη Μασαχουσέτη για τη νομιμοποίηση της κάνναβης και την απαγόρευση των κυνοδρομιών, ενώ στο Μίσιγκαν για την κάνναβη και την τροποποίηση του συντάγματος για να επιτραπούν τα καζίνο.
Εμείς ευχόμαστε στη Μασαχουσέτη και το Μίσιγκαν καλή επιτυχία. Η κάνναβη ποτέ δε σκότωσε κανέναν. Οι πολιτικοί όμως ? Το σλόγκαν για την καμπάνια υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης είναι ήδη έτοιμο: Πείτε ΟΧΙ στα ναρκωτικά.. Δεν φτάνουν για όλους.
Στο Μισούρι, τη Νότια Ντακότα και το Μέριλαντ, οι ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν αν θα επιτραπεί η πώληση αλκοόλ και τις Κυριακές, ενώ στο Αρκάνσας ζητείται να απαγορευθεί στους ανύπαντρους να υιοθετούν παιδιά και στη Χαβάη να μειωθεί η ηλικία που μπορεί κάποιος να γίνει κυβερνήτης από τα 30 στα 25.
Να το θυμάστε αυτό αν ποτέ επισκεφτείτε αυτές τις πολιτείες. Μπορείτε να γίνετε «ζάντα» από Δευτέρα-Σάββατο. Την Κυριακή δεν θα βρίσκετε ποτό διαθέσιμο. Τώρα όσον αφορά τη Χαβάη όλο και κάποιος πολιτικός θα έχει υιό περίπου στα 28 που θέλει να γίνει κυβερνήτης. Τα ξανάλέμε σύντομα.
Δρ. Κουλ Αρ.Αδειας: 311312424/ 232 3 και ο κούκος.