Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Έρευνα για το παρκάρισμα σε χώρο στάθμευσης.


Σου λένε, αφήνεις το αυτοκίνητό σου σε υπαίθριο χώρο;Την έβαψες. Θα πάθει ζημιά. Εμ, φυσικό είναι. Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να το καταλάβεις αυτό. Και όμως, έπρεπε να κάνουν έρευνα για να φτάσουν σε αυτό το συμπέρασμα!

Έτσι, μια ασφαλιστική εταιρεία από τη Νέα Ζηλανδία, έκανε μια έρευνα μεταξύ 4000 οδηγών. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το 73% των οδηγών που άφησαν το αυτοκίνητό τους σε χώρο στάθμευσης έπαθε κάποια ζημιά. 9 στους 10 είπαν ότι αυτός που τους προκάλεσε τη ζημιά, δεν τους άφησε σημείωμα(ξέρεις, μωρό σε θέλω και τέτοια) με τα στοιχεία του, αν και προβλέπεται από το νόμο!(εμείς που ζούμε;).

Ρε, come to Greece να δεις πως το κάνουμε! Εμείς δεν χρειαζόμαστε έρευνες για να το μάθουμε αυτό. Απλά παρκάρουμε το αυτοκίνητο και κάνουμε το σταυρό μας να το βρούμε το πρωί εκεί.

Επίσης να δώσω και μια συμβουλή. Αν μπορείτε να καταλάβετε ότι το μπροστινό αυτοκίνητο ή το πίσω από το δικό σας, το έχει γυναίκα...(ευκολάκι είναι, έχει αρκουδάκια παντού και ένα μεγάλο Ν), τότε μην το παρκάρετε εκεί. Κίνδυνος. Εγώ τη πάτησα και βρήκα το πρωί το αυτοκίνητό μου....και τον πίσω προφυλακτήρα!!!Ευτυχώς κατάλαβε ότι δεν ήταν δικός της και τον άφησε εκεί!

3 σχόλια:

Panbeautiful21 24 Νοεμβρίου 2009 στις 9:20 μ.μ.  

Άλλος ένας προκατειλημένος άνδρας οδηγός...

TABYBLUE,  25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:25 μ.μ.  

Εγώ; Καθόλου...απλά...έτυχε γυναίκα να ξεπαρκάρει και πάρει μαζί της τον προφυλακτήρα μου!!!χαχαχαχα! Κοίτα, έγω δει και γυναίκες οδηγάρες! Καλύτερες από πολλούς άνδρες!

Panbeautiful21 27 Νοεμβρίου 2009 στις 10:49 μ.μ.  

Να τα λέμε όμως αυτά!! Γιατί δεν τα λέμε και μετά μας βγαίνει το όνομα...
Εγώ προσωπικά δεν οδηγώ, αλλά σαν συνοδηγός είμαι πολύ καλή!! χαχαχα!