Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ"


Βίαζε και κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του επί 25 χρόνια ένας πατέρας στην Ιταλία, μάλιστα, προέτρεπε το γιο του, να κακοποιήσει με τον ίδιο τρόπο και τις δικές του κόρες.

Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από αστυνομικές πηγές. Ο πατέρας και ο γιος συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, ο πατέρας, 63 ετών, βίαζε τακτικά την κόρη του η οποία σήμερα είναι 34 ετών, από τότε που ήταν 9 ετών και δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι χωρίς εκείνον. Την κρατούσε κλεισμένη σε ένα δωμάτιο χωρίς φως και την είχε υποχρεώσει να σταματήσει το σχολείο από την πέμπτη τάξη ενώ εκείνη ήταν περίπου 13 ετών.

Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, Πιέτρο Φόρνο, είπε ότι ο πατέρας επικαλείται "έναν οικογενειακό νόμο, σύμφωνα με τον οποίο, η πρωτότοκη κόρη προορίζεται γι'αυτόν". Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως ο πατέρας προέτρεψε τον γιο του, 40 ετών σήμερα, να ακολουθήσει το ίδιο παράδειγμα.
Ο γιος συνελήφθη γιατί θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη των τεσσάρων κοριτσιών του, 6, 8, 12 και 20 ετών.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο, όταν η Λάουρα( ψευδώνυμο που δόθηκε στην κακοποιημένη κοπέλα) κατέθεσε αγωγή κατά του αδερφού της, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε και την φυλάκισε παρά τη θέλησή της επί δύο εβδομάδες, όταν κατέφυγε σ'εκείνον, ύστερα από έναν καυγά με τον πατέρα της.
ΤΑ ΝΕΑ

-Τι θα γίνει επιτέλους ρε παιδιά με αυτούς;
Τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Γίνεται να πεθάνουν όλοι;

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  27 Μαρτίου 2009 στις 5:09 μ.μ.  

THANATIKH POINH S TETOIA ONTA GIATI ANTHRWPOI DEN EINAI ..... EXOUME GINEI SKATAAAAAAA!!!