Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ 2009....

Ένα, ίσως προφητικό τραγούδι από τον Κώστα Τουρνά, το οποίο γράφτηκε το 1974 για την κατάσταση που θα επικρατεί το 2009.....

Μήπως;....Λέτε;....θα δούμε....





Πηγή: Πρέζα TV


TABYBLUE
Ολόκληρο το άρθρο

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ....

Από αύριο θα αυξηθεί η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου, από 0.80 στο 1 ευρώ! Δεν πάνε καλά τα άτομα! Εκεί που μας έχουν πρήξει να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς ανεβάζουν τη τιμή του εισιτηρίου! Ωραία τακτική! Ποιος το σκέφτηκε ρε παιδιά; Αν πραγματικά ήθελαν να χρησιμοποιούμε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τότε θα έπρεπε να το μειώσουν και άλλο. Τα κίνητρα δεν είναι αρκετά...και ποτέ δεν θα είναι αν συνεχίσουν με αυτά τα μυαλά!

TABYBLUE
Ολόκληρο το άρθρο

Η ΜΑΥΡΗ ΠΟΛΗ!

Υπάρχει μια πόλη που είναι μαύρη. Οι κάτοικοι της είναι και αυτοί μαύροι. Δεν είναι πόλη της Αφρικής. Βρίσκεται στη χώρα μας!Είναι η πιο in fashion πόλη αφού το μαύρο είναι πάντα στη μόδα.

Έπεσε χιόνι και φέτος. Μαύρο χιόνι. Τα καυσαέρια και η τέφρα της ατμόσφαιρας το μαύρισαν.

Οι κάτοικοι της δεν διαμαρτύρονται ποτέ,το μαύρο χρήμα τους ζεσταίνει την καρδιά.

Αν η καρδιά τους είναι ζεστή,τα πνευμόνια τους είναι μαύρα από την βρώμα του αέρα.

Χαλαρώνουν καπνίζοντας από κούνια,ένα πολύ μεγάλο ποσοστό,μαύρο,μαριχουάνα.

Οι κάτοικοι της,λοιπόν,φοράνε μαύρα γιατί συνέχεια κάποιος συγγενείς "φεύγει" από τον κόσμο αυτό εξαιτίας καρκίνου.

Δεν φοράνε όμως απλά μαύρα μόνο D&G γιατί η μαμά Δ.Ε.Η πληρώνει καλά,προσπαθούν έτσι να κρύψουν την γύμνια τους.

Είναι το μαύρο πρόβατο αυτής της χώρας αφού κανείς δεν νοιάζεται για αυτή αν και όλοι την έχουν ανάγκη.

Κανείς δεν φωνάζει σαν άλλος Κούρκουλος "όχι άλλο κάρβουνο"!!

Και το όνομα αυτής,Πτολεμα'ί'δα.

Καλή πρωτοχρονιά με υγεία και χαρά σε όλους!

Tom Sawyer


Ολόκληρο το άρθρο

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

KRIEG MACHT FREI




Θα περίμενε κανείς πως ο κύριος της φωτογραφίας θα είχε γίνει παράδειγμα προς αποφυγή. Το ίδιο και οι πράξεις και η ιδεολογία του. Οι εβραίοι που, όπως ισχυρίζονται, είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες θα έπρεπε πρώτοι να δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς προς τους "εχθρούς;;;" τους. Το μόνο που καταφέρνουν τόσα χρόνια είναι να στρέφουν ( ναι, να στρέφουν) με τις πράξεις τους όλο τον κόσμο εναντίον τους. Όλη η ιστορία τους είναι γεμάτη με διωγμούς, κατατρεγμούς και εξορία.
Επειδή ΟΠΟΥ εγκαταστάθηκαν ΔΕΝ προσπάθησαν να συμβιώσουν με τους ιθαγενείς αλλά ΠΑΝΤΑ προσπαθούν να επιβληθούν με την δύναμη του χρήματος που τους εξασφαλίζει και ισχυρούς συμμάχους.
Δεν είμαι αντισημίτης, ούτε αντιπαπανδρεϊκός κλπ.
Δεν συμπαθώ καμία φυλή, γενικά και αόριστα και ούτε μπορώ να μισήσω ένα έθνος.
Αλλά τις ευθύνες για την "ρετσινιά" που χαρακτηρίζει τις μεγάλες μάζες ομοϊδεατών ανθρώπων τις μοιράζονται και έχουν υποχρέωση αυτοί οι ίδιοι να τις αλλάξουν.
Όσο οι ισραηλινοί θέλουν ως σύνολο, συσπειρωμένοι να βλέπουν παντού εχθρούς, τότε μόνο εχθρούς θα βλέπουν.
Τον Χίτλερ πολλοί εμίσησαν, τον Χιτλερισμό ουδείς. Και οι σημερινοί εβραίοι είναι από τους καλύτερους εκφραστές του.
Όσο συνεχίζουν να φέρονται με τόσο αλαζονικό και απάνθρωπο τρόπο, τόσο πιο πολλοί άνθρωποι θα στρέφονται όχι υπέρ των Παλαιστίνιων αλλά εναντίον του ψευδοκράτους του Ισραήλ.
Και επαναλαμβάνω ότι το ισραήλ είναι ΤΟΣΟ ισχυρό σε όλα τα επίπεδα ( Οικονομική, στρατιωτική, παραστρατιωτική, κατασκοπία κλπ) που είναι αστείοι οι ισχυρισμοί ότι φταίει η Παλαιστίνη που δεν μπορούν να βρούνε λύση.
Κλείνοντας, να επισημάνω ότι από όλες τις χώρες του κόσμου, μόνο οι πολιτικές της Τουρκίας και του ισραήλ έχουν καταφέρει να κάνουν εχθρούς τους όλες τις γείτονες χώρες.
Και αυτό σημαίνει πολλά.




Ολόκληρο το άρθρο

SIN VILLAGE...

Έσπασαν στο ξύλο αστυνομικούς που προσπάθησαν να συλλάβουν 35χρονο που κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εναντίον του προέδρου της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι παππούδες (30 στον αριθμό) σηκώθηκαν από τα καφενεία και πλάκωσαν με τις μαγκούρες τους τους αστυνομικούς. Με ξύλινες, ποιμαντικές ράβδους... Έλεος με τις βλακείες στα Ζωνιανά. Ας καταλάβουν πως ανήκουν σε πολιτεία με νόμους που εφαρμόζονται. Ίσως θα μπορούσαν να είναι η απάντηση στους δήθεν πολιτικούς μας, αλλά ας μην φτάνουμε στα άκρα. Σε λίγο, οι τραγουδιστές που δεν πήγαν φαντάροι θα κρύβονται στα βουνά της Κρήτης... Έχει και περισσότερο "μαύρο" από το Άγιον Όρος...
Ευχόμαστε σε όλους καλές τζούρες και να θυμίσουμε στους παππούδες πως εφόσον μπορούν και κυνηγούν αστυνομικούς, ας κάνουν τις γιαγιάδες στο σπίτι να νιώσουν καλύτερα... Υπογεννητικότητα ρε!

MR. KAYA



Ολόκληρο το άρθρο

ΘΡΙΛΕΡ!

Ο Παπαδάκης μόλις δήλωσε πως είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα για την επανάληψη δολοφονίας ιερόδουλης, μία βδομάδα πριν... USA γίναμε. Ο Zodiac μας έλειπε χειμωνιάτικα. Ο τύπος τον είχε προειδοποιήσει μία εβδομάδα πριν, τον ξαναπροειδοποίησε μετά τον πρώτο θάνατο 50+χρονης ιερόδουλης, ακολούθησε και δεύτερος... Ντεντεκτιβιλίκι με τα όλα του. Άντε, μπας και δούμε και 'μεις καμιά ελληνική ταινία της προκοπής, με την ένδειξη "βασίζεται σε αληθινή ιστορία", θριλεράκι με τα όλα του...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!


Τη μια έχει ζέστη και αρχίζουμε να γκρινιάζουμε ότι πέφτουν ξεροί οι ηλικιωμένοι σα τα κοτόπουλα και παρακαλάμε να ρίξει μια "βροχάλα" να δροσερέψουμε λίγο. Και από την άλλη αν χιονίσει ή βρέξει αρχίζουμε τις καταστροφολογίες για τον ερχομό του τέλους του κόσμου, και για πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα! Έριξε λίγο χιόνι από εδώ και από εκεί και κάτι έγινε! Ηρεμήσετε λίγο εκεί στη τηλεόραση!


Έλεος πια! Αποφασίστε τι θέλετε! Αλλά πρώτα πάρτε χαμπάρι ότι το καλοκαίρι πάντα έκανε και πάντα θα κάνει ζέστη και το χειμώνα πάντα έκανε και πάντα θα κάνει κρύο! Εκτός και αν πραγματικά έρθει το τέλος του κόσμου!!!


Βέβαια...ας κάνουμε την προσευχή μας να μη πει τίποτα ο επίτιμος για τον κακό μας το καιρό!!!



TABYBLUE

Ολόκληρο το άρθρο

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΙΖΕΛ....ΦΤΟΥ!

Τελικά δεν άντεξε μακριά μου! Η Ζιζέλ θα παντρευτεί τον Τομ Μπρέιντι, παίχτης της ποδοσφαιρικής ομάδας New England Patriots, της έκανε πρόταση γάμου την Παραμονή των Χριστουγέννων!


Άχχ,...στα έδωσα όλα και έμεινα στον άσσο! Παξιμαδοκλέφτρα!!!

TABYBLUE


Ολόκληρο το άρθρο

ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...ΟΠΩΣ Ο ΚΡΟΥΖ!

Θα μας τρελάνει τελείως ο Τομ Κρόύζ που θέλει να κάνει τουλάχιστον άλλα επτά παιδιά με την Κέιτι Χόλμς! Ωχ, μήπως δεν το ξέρει ακόμα η γυναίκα του;



KATE: Τόμ, έμαθα κάτι τρομερό...θέλεις, λένε, να κάνουμε άλλα 7 παιδιά!!!


ΤΟΜ: Ναι αγάπη μου! Αλήθεια είναι....


ΚΑΤΕ: Πας καλά άνθρωπέ μου; Σε βάρεσε η σαϊεντολογία στο κεφάλι;


ΤΟΜ: Μωρό μου, σύμφωνα με την αστροδιαγαλαξιακή σύμπτηξη των milkyways, αλλά και με το μέγα κεφάλαιο από το βιβλίο των Τζεντάι, είναι η κατάλληλη εποχή για μωρά! Πολλά μωρά! Να φαν'και οι κότες!



Που πας ρε μάστορα Τομ! Είπαμε , πήρες το Κατερινάκι (Kate) μπουμπούκι και το κατάντησες σαν να τράκαρε την ατυχία του ακατανόμαστου!!!!


TABYBLUE


Ολόκληρο το άρθρο

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!


Από το I PANIC

Ολόκληρο το άρθρο

TELLAS TO EZISA...

Η Tellas μου είπε zisto και εγώ το έζησα... Δύο κλήσεις για να μπορέσεις να ακουστείς στην δεύτερη, ουρλιάζοντας, η φωνή σου δεν βγαίνει, τους ακούς και δεν σ' ακούνε, η γραμμή σου πέφτει και δεν ξανασηκώνεται ούτε με βιάγκρα... Και όταν τους παίρνεις, περιμένεις την 30άλεπτη αναμονή τους και σου εξηγούν πως η συσκευή σου έχει πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό. Δυτική Μακεδονία, νομός Κοζάνης. Επιστροφή για γιορτές έκανα και η Tellas φρόντισε να με ανταμείψει. Συγκινήθηκα.
Κλείστε το μαγαζί σας... Διαλύετε και την εικόνα της WIND.

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

GUESS WHO'S BACK...

Λοιπόν, επέστρεψα για λίγες εμφανίσεις. Την κάνω για τσίπουρο και πόκερ στα βουνά, αύριο. Δεν βλέπω και πολλά για σχολιασμό. Στο Ισραήλ, επικρατεί η γνωστή κατάσταση "μπουρδέλο". Τι να πρωτοπείς για την βλακεία που τους δέρνει...
Τα ξαναλέμε στις 3 του Γενάρη...

MR.KAYA
Ολόκληρο το άρθρο

Η Λολίτα της Γάζας

Όπως και όλοι εσείς έτσι και εγώ παλιά έπαιζα με τα παιχνίδια, στην εφηβεία το πουλάκι μου και τώρα με τις λέξεις. Αν μάθω καλά τα δύο τελευταία, θα μπορέσω να γίνω βουλευτής. Για την ώρα προσπαθώ. Δηλαδή το Σουξέ της εποχής ( TOP 10 στα charts της σκέτης πλέον Βρετανίας) Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι έγινε remix σε Εβραίοι - γουρούνια - δολοφόνοι. Προσωπικά συμφωνώ μόνο με το δεύτερο σλόγκαν. Στην playlist μπορούμε να βάλουμε και το "Έχεις σχέση - έχεις χέσει". Ακουστικά είναι το ίδιο και δημιουργεί άπειρους και χρήσιμους συνειρμούς. Στη περίπτωση της μέσης ανατολής βρίσκει απόλυτη εφαρμογή, όπως και σε κάθε άλλου είδους ανθρώπινες σχέσεις.
Αν ο άντρας, λόγω δύναμης σωματικής, είναι το ισραήλ και γυναίκα η Παλαιστίνη, μπορούμε να κατανοήσουμε πολλές πτυχές του "τεχνητού" προβλήματος.
Πριν πολλά χρόνια το προξενιό το έκανε η τότε Αγγλία. Ενώ είχε πει στη νύφη ότι θα την προικίσει με οικόπεδα και τα σχετικά, ξαφνικά εμφανίστηκε ένας πλούσιος γαμπρός και έτσι οι αδερφές ( όνομα και πράμα!) ΗΠΑ - Αγγλία δώσανε στο φέρελπι γαμπρό ( ισραήλ) μια από τις πολλές υιοθετημένες κόρες τους, την Παλαιστίνη, μαζί και όλη την προίκα της. Έλα ντε που ο γαμπρός όμως βγήκε όχι μπερμπάντης αλλά τσιφούτης, μαμάκιας και κακομαθημένος γκρινιάρης με σύνδρομο καταδίωξης που του έμεινε από τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και μας τα έχει ζαλίσει από τότε. Εντάξει, σας ολοκαύτωσαν, πρέπει να το ξεπεράσετε και να δείξετε ότι είσται καλύτεροι από τους Ναζί.
Τολμάει κανένας να κρατήσει σκόρ πόσοι σκοτώθηκαν τα τελαυταία 60 χρόνια από εβραϊκές σφαίρες?.
Ο Γαμπρός που λέτε έχει την υποστήριξη ΟΛΟΥ του σογιού για αυτό και δεν τολμάει κανένας να τον πειράξει. Είναι ο νταβατζής της γειτονιάς και δυστυχώς τον φορτώθηκε η Παλαιστίνη η οποία χρησιμεύει ως σάκος του μποξ, ως πεδίο βολής για να απασχολούνται οι εβραίοι στρατιώτες, ως μόνιμη πηγή τρομοκρατικών επιθέσεων ( όπου δεν υπάρχει δημοκρατία υπάρχει τρομοκρατία και όπου δεν υπάρχει τρομοκρατία την δημιουργούμε) και ως άλλοθι για τις εσωτερικές πολιτικές διαμάχες της κυβέρνησης του Ισραήλ.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο ισχυρά είναι τα εβραϊκά λόμπι της αμερικής, είναι γνωστό. Εμάς μας απασχολεί ότι η Παλαιστίνη υπάρχει ακόμα επειδή το ισραήλ θέλει να έχει μια πόρνη στη περιοχή για να ξεδίνει, για να παίρνει αφορμές γυρνώντας σπίτι και να ρίχνει σφαλιάρες για να ξεσπάει την οργή του.
Έτσι κάνουν οι άντρες.
Και οι φίλοι μας οι νεοεβραίοι ας μη μας ζαλίζουν με το πόσο υπεύθυνη είναι η Παλαιστίνη.
Ο ισχυρός μέσα στην οικογένεια ξέρει ότι το παιδί του κάνει ζημιές αλλά επειδή αυτός έχει τη δύναμη, τις ικανότητες και τα προσόντα μπορεί ΑΝ ΘΕΛΕΙ (που δεν θέλει) να δώσει λύσεις και να πάψει το παιδί ΚΑΙ να κάνει ζημίες ΚΑΙ να μεγαλώσει σωστά και όχι κλεισμένο σε κλουβί.
Μέχρι τότε το ισραήλ είναι ένας ακόμα νταβατζής του δολαρίου και η Παλαιστίνη έχει το ρόλο της Πόντιας πόρνης που την πηδάνε χωρίς να την πληρώνουν.
Ποιος είναι ο δικός μας ρόλος?
Τί σχέση έχουμε εμείς?
Έχουμε σχέση?
ΕΧΕΙ Σ ΧΕΣΕΙ???

Ολόκληρο το άρθρο

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ 2

ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ?


Ολόκληρο το άρθρο

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ 1

ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ?


Ολόκληρο το άρθρο

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

2 0 0 8 clip 2


Ολόκληρο το άρθρο

2008 clip


Ολόκληρο το άρθρο

2009 clip



ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ
Ολόκληρο το άρθρο

2009 clip




ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ
Ολόκληρο το άρθρο

ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ.






TABYBLUE


Ολόκληρο το άρθρο

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

"ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ"


Ε, συγνώμη αλλά τα θέλει και σένα ο "ποπός" σου! Στη Real Madr.....συγνώμη στη Real News ο Γ. Παπανδρέου δηλώνει ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο! Εμάς, μας ρώτησε αν τον θέλουμε;

Άντε και έχει στις επόμενες εκλογές την αυτοδυναμία που χρειάζεται....ποιος μας λέει ότι θα είναι καλύτερος; Έχουν βρει πάτημα στην γκαντεμιά που δέρνει τη ΝΔ και έχουν πάρει αέρα όλοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ. Βγαίνουν με τον αέρα του νικητή και κάνουν δηλώσεις....λες και έχουν τη νίκη στο τσεπάκι τους. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Πλέον δεν υπάρχει διαφορά σε αυτά που λένε είτε η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Όλα τα ίδια μου φαίνονται. Όμως ο Jeffrey δηλώνει πάλι στην ίδια εφημερίδα...δε πρόκειται να συνεργαστεί με τη Ν.Δ.....Ναι καλά!!!! Να μου το θυμηθείτε όταν έρθει εκείνη η ώρα.....φτου, φτου, φτου! Εδώ ο ένας μας κυβερνάει και πάμε κατά διαόλου...αν συμμαχήσει και με τον "αλλάζω αλυσίδα εν κινήσει"......την βουρτσίσαμε!


TABYBLUE

Ολόκληρο το άρθρο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ Y MAGAZINE.

Εδώ και λίγες ώρες έκλεισε η ψηφοφορία στην ερώτηση "Τι δώρο θέλετε να σας φέρει φέτος ο Άγιος Βασίλης".

Με 65 ψήφους και ποσοστό 52 % έκλεισε η απάντηση "Υγεία και ευτυχία".

Με 13 ψήφους και ποσοστό 10 % έκλεισε η απάντηση "Χρήματα".

Με 1 ψήφο έκλεισε η απάντηση " Επιτυχία"....

Με 6 ψήφους και ποσοστό 4 % έκλεισε η απάντηση "Ένα παιχνίδι".

Με 17 ψήφους και ποσοστό 13 % έκλεισε η απάντηση "Μία σχέση".

Με 2 ψήφους και ποσοστό 1 % έκλεισε η απάντηση " Κάτι σε χρυσαφί".

Με 15 ψήφους και ποσοστό 12 % έκλεισε η απάντηση "Τίποτα".

Και τέλος με 6 ψήφους και ποσοστό 4 % έκλεισε η απάντηση "Άλλο..."

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στα Ypolls. Εμείς συνεχίζουμε να οργανώνουμε ψηφοφορίες και να βγάζουμε αποτελέσματα , τα οποία εσείς διαμορφώνετε!

Η ομάδα του Y MAGAZINE σας εύχεται καλές γιορτές!


TABYBLUE


Ολόκληρο το άρθρο

Last Shadow Puppets

Να ένα τραγούδι από ένα πολλά υποσχόμενο συγκρότημα,τους The Last Shadow Puppets!Κάτι μεταξύ oasis και beatles!Καλημέρα!


Τοm Sawyer
Ολόκληρο το άρθρο

MΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ας το πάμε χαλαρά μέρες που είναι. Ας μιλήσουμε για τις όμορφες χαρές της ζωής. Για καταστάσεις που όλοι αγαπάμε και το καταλαβαίνουμε στιγμές σαν και αυτές. Μιλάω για πράγματα τα οποία όταν μιλάμε για αυτά μας έρχεται συνειρμικά ένα χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπο. Τι πιο όμορφο ας πούμε από τα φαγητά της γιαγιάς;Τρως τρως και δεν τα χορταίνεις ποτέ και αυτή πάντα πρόθυμη να στο ξαναγεμίσει. Τι πιο όμορφο από τις στιγμές χαλάρωσης με λίγη μουσικούλα και χαλαρό περπάτημα;Τι πιο όμορφο από ένα καφέ με τους κολλητούς-κολλητές με τις κλασσικές συζητήσεις για τα παλιά;Τι πιο όμορφο από την κουβεντούλα στο πρωινό με την οικογένεια;Τι πιο όμορφο από μια καλημέρα από έναν άγνωστο στο δρόμο,στο μαγαζί,στο λεωφορείο;Τίποτα!
Είναι κακό να τα θεωρούμε δεδομένα. Είναι πολύ κακό!Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι μισοί κάτοικοι του πλανήτη δεν έχουν την δυνατότητα απόλαυσης τους.
Εκμεταλευτείτε κάθε τέτοια στιγμή. Τώρα είναι η ευκαιρία που ο κόσμος είναι χαρούμενος,αλλά και κάθε "τώρα" είναι η ευκαιρία.
Τέλος να θυμάται πως για συνεχίζουν να υπάρχουν τέτοιες στιγμές θα πρέπει να προσφέρουμε και εμείς στους υπολοίπους και όχι μόνο να ζητάμε!
Eλπίζω να χαμογελάτε όλοι πάντα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Τοm Sawyer

Ολόκληρο το άρθρο

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ....!





MERRY CHRISTMAS EVERYONE !!

Ολόκληρο το άρθρο

Ο ΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Όπως έχω γράψει και στο βιβλίο μου, είμαι αισιόδοξος. Δεν βλέπω το ποτήρι μισοάδειο αλά μισογεμάτο σκατά. Είμαι πολύ ικανός στο να βλέπω τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, αν και αυτό ενοχλεί πολλές φορές τους ανθρώπους. Δύσκολα μπορεί να μου κρυφτεί κάποιος και αυτή η ικανότητά μου με βοήθησε από μικρό, ειδικά όταν παίζαμε "κρυφτό".
Το αγαπημένο, διαχρονικό και πολύ απλό στους κανόνες παιχνίδι. Ακόμα και όταν τα παιδιά μεγαλώνουν ( 20, 30, 50, 80 ετών) συνεχίζουν αυτό το παιχνίδι. Τους αρέσει τόσο πολύ που το παίζουν ακόμα και όταν βρίσκονται μόνοι τους. Παίζουν κρυφτό με τον εαυτό τους. Ειδικότερα τις ημέρες τις γιορτινές. Μέρες υποχρεωτικής αγάπης και καλοσύνης. Μέρες που δίνουν άλλοθι ώστε τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου να μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε.
Μ' αρέσουν πολύ οι γιορτές, οι ευχές, όλη αυτή η ατμόσφαιρα κατάνυξης, φιλικότητας και άλλα τέτοια όμορφα ανθρώπινα αισθήματα. Μου αρέσουν τόσο πολύ που πολύ θα ήθελα και το προσπαθώ, να είμαι "Χριστουγεννιάτικος", "Πρωτοχρονιάτικος", "Πασχαλινός" κλπ όσες μέρες περισσότερες μπορώ το χρόνο.
Έχω κάνει πρωτοχρονιά μέσα στον Ιούλιο. Όχι με βασιλόπιτες και τέτοια, αλλά ένιωσα μια αλλαγή μέσα μου. Τι θέλω να πω;
Να καταργήσουμε τις "ημερομηνίες", τις ημέρες ορόσημα. Όπως και για όποιον θέλει να αρχίσει δίαιτα, την αρχίζει και δεν λέει "από την άλλη Δευτέρα ξεκινάω" έτσι είναι και οι ημερομηνίες.
Γιατί να τις αφήνω να μου επιβάλλονται; Γιατί να μου ορίζουν το πότε θα διασκεδάσω ( Σάββατο?) πότε θα είμαι καλοσυνάτος ( Ημέρες αγάπης) πότε θα εκφράσω τον έρωτά μου ( Αγίου Βαλεντίνου ) και το πότε θα ντυθώ Καρναβάλι;
Ξέρω ότι οι πιο πολλοί που μου κάνετε την τιμή ( το εννοώ) να με διαβάζετε σας είναι γνωστά όλα αυτά και τα έχετε κάνει κτήμα σας ή τουλάχιστον το προσπαθείτε.
Επίσης καταλαβαίνω ότι τέτοιες ημέρες προσπαθούμε όλοι μας να είμαστε ακόμα πιο πολύ στο πνεύμα των ημερών.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αυτά τα συναισθήματα τα κουβαλάτε μαζί σας όλο το χρόνο.
Υπάρχει λόγος που δεν το κάνετε 365 ημέρες συνέχεια; ( κάθε 4 χρόνια 29η Φεβρουαρίου μπορούμε να πάρουμε ρεπό)
Υπάρχει λόγος να θέλετε να υπάρχει λόγος;
Δεν έχω ανάγκη κανένα υιό κανενός θεού και ακριβώς για αυτόν τον λόγο θαυμάζω την σοφία που υπάρχει στα λόγια που έχουν βάλει οι ιδρυτές κάθε θρησκείας στο στόμα του εκφραστή, προφήτη και αρχηγού κάθε θρησκείας.
Είμαι από τους πιο θρήσκους ανθρώπους επειδή δεν χρειάζομαι καμία θρησκεία να μου ορίσει τη ζωή.
Η προσευχή μου είναι οι καθημερινές μου πράξεις. Καλές και κακές ως επιλογές, με όσο το δυνατό καλύτερη πρόθεση πάντα, που ποτέ όμως δεν αρκεί μόνο αυτή.
Καλοδιάθετος να ακούσω και να μάθω αλλά εν γνώση μου ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να γίνω αυτός που είμαι.
Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Δεν υπάρχει κανένας στόχος αρκετά σημαντικός για να προδώσω όσα μέχρι στιγμής πιστεύω αλλά υπάρχουν πολλοί στόχοι που αξίζουν τον κόπο να προσπαθήσω, με ό,τι έχω.
Αυτές τις ημέρες ο κόσμος μολύνεται από τον ιό του κάθε Θεού ( υπάρχουν πολλοί Θεοί όχι μόνο επουράνιοι αλλά και επίγειοι, υλικοί κλπ)
Βήχει, ξεροβήχει και μετά από λίγες ημέρες, ώρες του περνάει. Κάτι σαν το συνάχι, μόνο που το παθαίνει επιλεκτικά και υπό προϋποθέσεις.
Όπως είχε πει και ο φίλος σας ο Μπόρχες :
"Μήπως η τιμωρία του Αδάμ & της Εύας, (και όλης της ανθρωπότητας) είναι να μην μπορεί να θυμηθεί ότι ο Κήπος της Εδέμ, ο παράδεισός, είναι η γη όπου κατοικεί;"


Ολόκληρο το άρθρο

ΜΠΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!!


Μπα που να φας τη γλώσσα σου!

Υπεργκαντέμη των 5 ηπείρων!

Δρακουμέλ της κακιάς ώρας!

Ακόμα δε μίλησες και ακυρώθηκαν τουλάχιστον 3 συμφωνίες της κυβέρνησης!

Διώξτε τον τώρα που είναι αρχή. Οι Κινέζοι ακόμα το παίζουν αντράκια....κάτσε να αλλάξει το κινέζικο έτος να σου πω εγώ! Θα στείλουν τους δράκους στην Ελλάδα!

TABYBLUE


Ολόκληρο το άρθρο

ΜΙΑ ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!



Ολόκληρο το άρθρο

ΙΕΡΕΑΣ "ΧΑΛΑΣΕ" ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!

'Ένας ιερέας στην Βόρεια Ιταλία στο κήρυγμά του, είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και δεν έχει καμία σχέση με τα Χριστούγεννα!!! Μέσα στην αίθουσα υπήρχαν αρκετά μικρά παιδιά!! Φανταστείτε την απογοήτευσή τους!

Δεν το λες έτσι ρε μεγάλε! Αντί να δώσεις μια ελπίδα και να χαρίσεις ένα χαμόγελο στα μικρά παιδιά.....τους μάμησες τα όνειρα! Ευτυχώς μάλλον δεν σε άκουσε ο Μέγας Βασίλειος με το μεγάλο του φιλανθρωπικό έργο προς την ανθρωπότητα! Αν σε άκουγε θα σου τραβούσε μια σφαλιάρα που θα ήταν όλη δική σου!

Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να υπάρχει στον καθένα μας! Μέσα σε μένα, σε σένα, στον φτωχό εργάτη οικοδομών, στον πλούσιο επιχειρηματία! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις μέσα από την καρδιά σου, να το πιστεύεις αυτό που κάνεις! Και ας είναι έστω ένα χαμόγελο μόνο! Αυτό πιστεύω φτάνει....


TABYBLUE
Ολόκληρο το άρθρο

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΛΑΝΤΑ;

ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ...

Δακρυγόνα και φωτιές σκορπισαν παντού
κάθε σπίτι και φωλιά οι μπάτσοι είναι παντούΈι!
Δακρυγόνα και φωτιές σε κάθε γειτονιάοι νέοι εξεγείρονται, βοηθάτε ρε παιδιά!

Δέντρο φωτεινό, καίει λαμπερό
Φέρνει ένα μήνυμα από το λαό.
μες στη σιγαλιά ακούμε τρία μπαμ
και κάνει η αγάπη την καρδιά γροθιά.

Δακρυγόνα και φωτιές στο... μικρό χωριό
και χτυπάν αλύπητα νέους στο ψαχνόΈι!
Δακρυγόνα και φωτιές σκόρπισαν παντού
κι η βουλή απέχει μόλις ένα ντου!

Κόκκινες μπογιές, οι πέτρες ειν' πολλές
τα κανάλια δείχνουν τις ίδιες παπαριές
Τρέχουν τα παιδιά σε κάθε γειτονιά,φωνάζουνε συνθήματα και σπαν στα πεταχτά

Δακρυγόνα και φωτιές στο έξωτερικό
Πολύς κόσμος στους δρόμους κάτι τρέχει εδώΈι!
Δακρυγόνα και φωτιές χρειάζεται αλλαγή
Στον πλανήτη ας δώσουμε ακόμα μια στροφή!
(τρίγωνα κάλαντα έξω απ'τη βουλήτα ΜΑΤ θα δουν χριστούγεννα φορώντας τη στολή!Χούι!)

Πηγή: TROKTIKO

TABYBLUE
Ολόκληρο το άρθρο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟ Y MAGAZINE.

Εδώ και λίγες μέρες έκλεισε η ψηφοφορία στην ερώτηση "Ποιά πιστεύετε θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης της Μονής Βατοπαιδίου".

Με 10 ψήφους και ποσοστό 4% έκλεισε η απάντηση "Θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι".

Με 139 ψήφους και ποσοστό 65 % έκλεισε η απάντηση "Δε θα γίνει τίποτα".

Με 36 ψήφους και ποσοστό 17 % έκλεισε η απάντηση "Δε με νοιάζει, πάω για καφέ".

Και τέλος με 45 ψήφους και ποσοστό 21 % έκλεισε η απάντηση " Φτάνει πια , εκλογές εδώ και τώρα".

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια να οργανώνουμε ψηφοφορίες και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας η οποία είναι πολύτιμη!

Εμείς βγάλαμε τα δικά μας αποτελέσματα σε αυτή την ερώτηση. Τώρα είναι η σειρά βάση των αποτελεσμάτων να βγάλετε και τα δικά σας!

Χρόνια πολλά σε όλους εκεί έξω!

TABYBLUE
Ολόκληρο το άρθρο

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ AC/DC!!!!!!!


Αργήσανε λίγες δεκαετίες αλλά επιτέλους θα κάνουν την πολυπόθητη στάση στα μέρη μας.
28 Μαϊου...Κουράγιο...ο καιρός περνάει γρήγορα...
Προπόληση από τις 3 Φεβρουαρίου(DIDI MUSIC)

It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ολόκληρο το άρθρο

ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Έχουν φαντασία όμως δεν μπορείτε να πείτε...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ολόκληρο το άρθρο

ΔΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ

Κάθεστε ήσυχα και πίνετε τον καφέ σας.Ξαφνικά τα ΜΑΤ κάνουν ντου.Ε δεν θα κάτσετε να τις φάτε κιόλας...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ολόκληρο το άρθρο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ολόκληρο το άρθρο

ΜΗΤΡΟ-ΚΩΛΟΙ!!!!!!!!!

Έξω από τη μητρόπολη Αθηνών.
Τα λόγια είναι περιττά....


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Χριστούγεννα.Γιορτή των παιδιών.Ευκαιρία και οι υπόλοιποι να ξαναβρούμε το χαμένο μας παιδί.Θα κερδίσουμε πολλά.Εϊναι το κόλπο για να γλιτώσεις χρήματα και κόπο!Αντί για την κατάντια του ποτού και του μεθυσιού τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Απλά αφήστε τα λόγια του μεγάλου Paulo Coelho να σας οδηγήσουν στο μυστικό...
"Ας προσέξουμε αυτά που μας λεει το παιδί που ζει ακόμα μέσα στην καρδιά μας.Ας μην ντρεπόμαστε γι' αυτό.Ας μην το αφήνουμε να φοβάται επειδή είναι ολομόναχο και δεν το ακούμε σχεδόν ποτέ.
Ας το αφήσουμε να πάρει λίγο στα χέρια τα ηνία της ύπαρξης μας.Αυτό το παιδί ξέρει καλά οτι κάθε μέρα είναι διαφορετική απο την επόμενη.
Ας φροντίσουμε να νιώθει πως το αγαπάμε και πάλι.Ας του δώσουμε χαρά, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα φερθούμε με τρόπο ανοίκειο, έστω και αν αυτό φαίνεται βλακεία στα μάτια του άλλου.
...Αν ακούμε το παιδί που κατοικεί στην ψυχή μας,τα μάτια μας θα ξαναλάμψουν.Αν δεν χάσουμε την επαφή μας μ' αυτό το παιδί,δεν θα χάσουμε την επαφή μας με τη ζωή"
Τom Sawyer

Ολόκληρο το άρθρο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ SPEAKING


Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, πέρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Πηγές λένε ότι την ίδια στιγμή κόλλησε και το dvd που έβλεπε ο πρωθυπουργός ενώ μια καθαρίστρια εβγαλε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του επίτιμου καθώς εκείνη την ώρα σφουγάριζε με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει ελαφρώς στην ουρίτσα.Μεταξύ άλλων ο επίτιμος έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους οι οποίοι ζητούν αποζημιώσεις για τα μηχανήματα που κάηκαν.


Και αν μέχρι τώρα είχα κάποιες αμφιβολίες για το αν και πότε θα γίνουν εκλογές ή αν θα πέσει η -λέμε τώρα- κυβέρνηση του Κ.Καραμανλή,τώρα πια είμαι σίγουρος:


Ο επίτιμος πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, εκτίμησε πως η ΝΔ, με πρόσφατη τη λαϊκή εντολή, -τη χαρακτήρισε πάντως ισχνή αλλά σταθερή-, έχει μπροστά της τρία χρόνια διακυβέρνησης και την απαιτούμενη πλειοψηφία για να προωθήσει τις πολιτικές της και να εφαρμόσει το πρόγραμμά της.


Καταλαβαίνετε...μετρημένα τα ψωμιά της κυβέρνησης.Κύκλοι της κυβέρνησης έσπευσαν να δηλώσουν ότι σκοπίμως αναφέρθηκε ο επίτιμος στο χρόνο που έχει απομείνει στην κυβέρνηση ευελπιστώντας να επιταχύνει την άνοδο της μονάκριβης κορούλας του στη θέση της προέδρου του κόμματος.


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


Το διάβασα και αυτό: Η CIA λέει έστειλε SMS κατά εκαντοντάδες χιλιάδες για να κινητοποιήσει τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους! Μετά τον εξοστρακισμό της σφαίρας σε ΟΥΦΟ που σκότωσε τον Αλέξη η συνομωσία αποκαλύπτεται! Ο Μέγας Εθνάρχης και αρχιστράτηγος των Ελ Λιακόπουλος μας μιλάει για την 5η φάλαγγα(;) και το κέντρο εξουσίας που ήθελε την αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα. Και μάλλον (από τις πηγές που έχει και από την έρευνα που έχει κάνει) πρόκειται για τους ίδους που παρακολουθούσαν τον Καραμανλή. Δείτε το έχει πλάκα... LIAKO. Περισσότερα θα μάθουμε στον νέο του βιβλίο: "Κωλόχαρτο: Είδος υγειηνής ή συσκευή παρακολούθησης;"


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ZEITGEIST

Απίστευτο...ξέρω ότι είναι παλιό αλλά...αξίζει τον κόπο να το βλέπουμε κάθε τόσο για να ξεφτιακονώμαστε! Τίποτα δεν είναι τυχαίο αδέρφια...Δείτε το.Καλά Χριστούγεννα...

Zeitgeist

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΤΑ "ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ"


400.000 ζευγάρια "παπούτσια του Μπους" φαίνεται να έχουν παραγγείλει σε έναν τούρκο προς 19 ευρώ το ζευγάρι! Τα παπούτσια που πέταξε ο δημοσιογράφος στον Μπους έχουν γίνει ανάρπαστα.Έχοντας ήδη 80 άτομα προσωπικό ο Τούρκος επιχειρηματίας αναγκάστηκε να προσλάβει άλλους 100(!) για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην τεράστια ζήτηση.Το διαφημιστικό σλόγκαν δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από: "Τα φοράς και τα πετάς"!

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΗΠΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ


Από το i-panic...
Καταπληκτικό...
Θέλουμε τη βαζελίνη μας άλλωστε...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ PURPLE...


Fireball - Deep Purple
Με τραγουδάρες σαν το Fireball αλλά και το Burn να μας συνοδεύουν δεν φοβόμαστε σχεδόν τίποτα. Αν είχαμε και στήθος σαν της Samantha Fox θα μπορούσαμε να γίνουμε και πλούσιοι, αλλά γεννηθήκαμε αγόρια, οπότε το στήθος που ζηλεύω δημιουργικά και θα ήταν δυνατό να αποκτήσω θα ήταν του Γκάντι.
Το έβαζε μπροστά για να υπερασπίσει ανθρώπινα δικαιώματα. Οι πρωθυπουργοί μας προτάσσουν το στήθος τους για να υπερασπίσουν βουλευτικές έδρες. Όπως έχει πει και ο Wittgestein, το νόημα είναι η χρήση. Αυτό ισχύει για τα πάντα όμως. Ό,τι έχεις, πάνω απ' όλα μετράει ο τρόπος διαχείρισης. Μέχρι και για το πέος υπάρχει σχετική ερώτηση-παγίδα.
Μέγεθος ή τεχνική; Εννοείται και τα δύο, αλλά η πλειοψηφία δεν τα διαθέτει. Οπότε μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε τα δυνατά από τα αδύνατα σημεία μας, τα φροντίζουμε το ίδιο αλλά μαθαίνουμε πώς, πότε, ποια, πού και κυρίως γιατί τα χρησιμοποιούμε.

Σωστή αυτοδιαχείριση.
Οι επιτυχημένοι ( οικονομικά, συναισθηματικά, κοινωνικά, ψυχικά κλπ) στη ζωή έχουν μετατρέψει αυτήν την δυνατότητα που έχει ο καθένας μας σε ικανότητα και κάποιοι , αρκετοί δυστυχώς, από τους κυβερνώντες έχουν μετατρέψει την ικανότητά τους σε δεξιοτεχνία, με την κακή σημασία.
Το "γιατί" στις προθέσεις των τελευταίων είναι που μας ενοχλεί.
Ευτυχώς δεν ήμαστε στη δεινή θέση της Ινδίας να έχουμε ανάγκη έναν Γκάντι, δυστυχώς όμως οι πιο πολλοί έχουμε σκοτώσει τον μικρό "Γκάντι" που έχουμε μέσα μας.
Ό,τι "Γκαντίσιο" υπάρχει μέσα μας δημιουργεί όχι μια ηθική αλλά την ηθική μας, όχι αξίες αλλά τις αξίες μας.
Αν δεν υπάρχουν αυτά, τότε δανειζόμαστε αλλονών ηθικές & αξίες και σκέψεις και συμπεριφορές και γνώμες.
Η γνωστή φράση - καραμέλα του Βολτέρου είναι λάθος επειδή είναι ελλιπής Η σωστή είναι:
"Αν και διαφωνώ μαζί σου, θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα της γνώμης σου. Αρκεί να είναι όντως η γνώμη σου"
Έτσι πρέπει να αναφέρεται.
Η γνωμή ΣΟΥ.
Όχι επαναλήψεις παπαγαλίας, κομματικές οδηγίες, savoir vivre γαλάζιας, πράσινης, κόκκινης απόχρωσης.
Μια γνώμη, μια άποψη, μια ΙΔΕΑ αν είναι δυνατή μπορεί να επηρεάσει πολλούς ανθρώπους από τεράστια απόσταση.
Εσάς τι σας έχει εντυπωσιάσει από όλα αυτά που έχετε ακούσει τις τελευταίες δεκαετίες?
ΤΙ?
Η Ελλάδα είναι χωρισμένη, κυριολεκτικά, ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ.
Είναι σημαδεμένη χρονικά, ανά περιόδους. Ποιες ήταν?
Ξεκινάμε από τις αρχές του αιώνα:
Περίοδος Βαλκανικών πολέμων.
ακολουθεί Μεσοπολεμική περίοδος με κοινωνικούς αγώνες.
Μεταξική χούντα.
Β' Παγκόσμιος πόλεμος.
ΕΜΦΥΛΙΟΣ πόλεμος
Βασιλοκρατία.
Χούντα
Μεταπολίτευση ( στην Ελλάδα αρχίζουν να επιστρέφουν και να πολιτεύονται ΟΛΟΙ οι γραφικοί, εκμεταλλευόμενοι την απελπισία του λαού)
Ακολουθεί καταιγισμός!!!
Έρχεται η "Αλλαγή", η κυβέρνηση "συνασπισμού", ο "εκσυγχρονισμός" και τέλος η "επανίδρυση".
Τι σας έχουν υποσχεθεί και τους στηρίζετε? Γέροι, γονείς και νέα κομματόσκυλα, ΓΙΑΤΙ το κάνετε ακόμα και σήμερα αυτό?
Σε προηγούμενη ανάρτηση ο "Τom Sawyer" έγραφε για δράση - αντίδραση. Παπάρια. Αυτό ισχύει σε υποκείμενα με παρόμοιες ιδιότητες πυκνότητας.
Ο κάθε αστείος πολιτικός παίρνει ένα ξύλο και σε χτυπάει αλλά εσύ είσαι φτιαγμένος από πλαστικό, μαλλί ή κάποια άλλη απορροφητική ύλη και για αυτό ΔΕΝ αντιδράς.
Μακάρι να ήσουν κούτσουρο, πιο σκληρός θα ήσουν.
Σε βλέπουν όχι ΣΑΝ αλλά ΩΣ κομμάτι κρέας που θα τους ψηφίσεις και μετά θα σε βάλουν να δουλεύεις για αυτούς. Είσαι ένα ζώο δίχως νόηση , φωνή και γνώμη.
Για αυτό και ο Γκάντι ήταν αδύνατος. Δεν είχε κρέας μαλακό πάνω του αλλά δεχόταν τα χτυπήματα στα ΣΚΛΗΡΑ του κόκαλα
Δίχως να φοβάται ότι θα σπάσουν. Το ΗΞΕΡΕ πως θα σπάσουν.
Δεν έχεις Γκάντι διότι δεν υπάρχει πια. Ευτυχώς δεν έχεις ανάγκη έναν Γκάντι, αλλά ακόμα και να τον είχες ΔΕΝ θα σου άξιζε.
Η εκτίμηση που έχεις για τον εαυτό σου είναι του επιπέδου των πολιτικών σου.
Δεν συμφωνώ με την ψήφο σου, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να ψηφίζεις. Αλλά να ψηφίζεις ΕΣΥ.

Χαράλαμπος Σγουραμάλης



Ολόκληρο το άρθρο

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ; ΦΥΣΙΚΑ! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΥΣΟ...


Το ότι έχει καλεσμένο η -θέλω να γίνω Όπρα αλλά δεν είμαι μαύρη- Τατιάνα Στεφανίδου τον Κωστέτσο...το προσπερνάω...Έχει ενδιαφέρον όμως το δώρο που δίνει: Με 2,4 ευρώ χρέωση στέλνεις μήνυμα και κληρώνεσαι για μια ράβδο χρυσού 1 κιλού! Από αμάξι περάσαμε σε μισθούς ενός έτους μαζί με τα δώρα, τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο που μοιράζουμε χρυσό και σε λίγο όπως όλα δείχνουν θα αρχίσουμε τα ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου ή ακόμα και μετοχές του καναλιού του Αμαρουσίου.Η συνέχεια γνωστή: Καλεσμένος στο στούντιο ο νικητής.


-"πώς νιώθετε που κερδίσατε μια ράβδο χρυσού; Άλλαξε η ζωή σας προς το καλύτερο;"


-"Ε τι να πω...ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι σας..."


-"Γκούχου"


-"και σε εσάς φυσικά κυρία Τατιάνα μου..."


Μαζέψτε τους!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΦΤΗ


Γεμάτη υπερηφάνεια η φινλανδική αστυνομία ανακοίνωσε τον εντοπισμό ενός υπόπτου ύστερα από ανάλυση DNA στο αίμα που του είχε ρουφήξει ένα κουνούπι που βρέθηκε μέσα σε κλεμμένο αυτοκίνητο.

«Οι αστυνομικοί που επιθεωρούσαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν ένα κουνούπι που είχε ρουφήξει αίμα. Το κουνούπι απεστάλη στο εργαστήριο όπου η ανάλυση έδειξε ότι το αίμα ανήκε σε άντρα καταγεγραμμένο στα αρχεία της αστυνομίας» εξήγησε ο αστυνομικός επιθεωρητής Σακάρι Παλομάκι.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον Ιούνιο από τη Λάπουα, 380 χιλιόμετρα βόρεια του Ελσίνκι, και βρέθηκε κοντά σε έναν σταθμό, περίπου 20 χιλιόμετρα μακρύτερα.
«Δεν συνηθίζεται να χρησιμοποιούμε τα κουνούπια. Κατά την εκπαίδευση, δεν μας είπαν ποτέ να προσέχουμε τα κουνούπια που βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος» σχολίασε γελώντας ο επιθεωρητής.

«Δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί κουνούπι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ενδελεχής ήταν η έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί» προσέθεσε.


Ο εισαγγελέας πρόκειται να αποφασίσει εάν η απόδειξη αυτή είναι επαρκής για να καταδικάσει τον ύποπτο, ο οποίος αρνείται ότι έκλεψε το αυτοκίνητο. Ωστόσο, παραδέχεται ότι μπήκε στο εν λόγω αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας, κάνοντας οτοστόπ.(ΙΝ.GR)



-Και αυτή είναι η διαφορά με τη δική μας αστυνομία.Εκεί εξετάζουν ακόμη και τα κουνούπια και εδώ κυνηγάνε και σκοτώνουν μύγες.Καταραμένα κουνούπια!Ποτε δεν τα συμπάθησα.Εκτός από ενοχλητικά είναι και επικίνδυνα.Μπορεί να σε στείλουν φυλακή.Αντε μετά να βγείς και να προσπαθήσεις να εκδικηθείς...Εντάξει αυτή η είδηση απλά...ΔΕΝ υπάρχει!


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Ολόκληρο το άρθρο

ΦΑΚΕΛΟΣ ΖΩΝΙΑΝΑ


40 άτομα βαρύνονται με κατηγορίες για την υπόθεση των Ζωνιανών.1,5 χρόνο μετά φαίνεται να προχωράει η υπόθεση.Αλλά ας μη λέμε μεγάλα λόγια.Για την ενέδρα ενάντια των αστυνομικών 26 άτομα κατηγορούνται και ανάμεσά του και 2 γυναίκες.Να σημειώσουμε ότι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε νοσηλεύτεται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση.Όμως αυτό δεν μας νοιάζει προς το παρόν.Βρισκόμαστε σε περίοδο μίσους προς τους αστυνομικους.Σιγά και τι έγινε; Ένας μπάτσος λιγότερος.Ελπίζω όταν και αν περάσουν όλα αυτά που ζούμε να έρθει πάλι το μυαλό στο κεφάλι μας και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά.Ως τότε: "Το αίμα κυλάει , εκδίκηση ζητάει"


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Ερχόμαστε;
Από τα καλύτερα που έχω δει...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ


Ο Γιώργος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Ν.Δ. Πρέπει να σας πω ότι ανακουφίστηκα! Αν ο ένας από μόνος του τα κάνει σκατά φανταστείτε τι θα έκαναν και οι δυο μαζί...Αυτό είναι το καλό με τις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές: Μόνο ένας μπορεί να βγεί! Πάλι καλά...Τα χάλασαν στη μοιρασιά.Ας ελπίσουμε να μην τα βρούνε σύντομα γιατί...αλίμονό μας! Μια ατάκα μου έρχεται στο μυαλό:


-"Τα 2/3 των πολιτικών είναι διεφθαρμένοι"

-"Και το υπόλοιπο 1/3;"

-"Και αυτοί διεφθαρμένοι είναι.Αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι λιγότεροι."


Α ρε Αρκά αθάνατε!


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ολόκληρο το άρθρο

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΞΑΝΑ;



Αυθεντικές μονομαχίες προτείνει να αναβιώσουν στο Κολοσσαίο ο επικεφαλής του αρχαιολογικού συμβουλίου της Ρώμης κ. Ουμπέρτο Μπροκόλι, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου των 2.000 χρόνων από τη γέννηση του αυτοκράτορα Βεσπασιανού, στην εποχή του οποίου άρχισε να χτίζεται το μνημείο. Σύμφωνα με τους «Τάιμς», η ιδέα του Μπροκόλι δεν αφορά ψεύτικους μονομάχους που θα ποζάρουν για φωτογραφίες, αλλά πραγματικές μάχες με τα όπλα της εποχής. Από τη μεριά τους, οι αρχές της Ρώμης θεωρούν τις μονομαχίες πιο… συμβατό θέαμα με το Κολοσσαίο, σε αντίθεση με τις συναυλίες μεγάλων αστέρων της ποπ. (Ε-ΤΥΠΟΣ)



Αυτό είναι αποτέλεσμα του γενικότερου κλίματος της κρίσης που επικρατεί. Αφού σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και να πιούμε νερό. Θα φτάσουμε σε σημείο να ανταλλάσουμε κουβέρτες με ένα κομμάτι ψωμί.Και έτσι αφού λύσαμε το θέμα του άρτου περνάμε στο θέμα του θεάματος.Τι καλύτερο από μια ωραία μονομαχία μια Κυριακή μεσημέρι με φυλακισμένους του Γκουαντάναμο και Σέρβους εγκληματίες πολέμου; Θα πρότεινα να εντάξουμε στο πρόγραμμα και ΜΑΤ από διάφορες χώρες.Ίσως έτσι να πάρουμε το αίμα μας πίσω για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου που πατώσαμε. Δεν πάμε καλά αδέρφια...καθόλου καλά...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΕΩΣ 7,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ


Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η δίκη του Ιρακινού δημοσιογράφου που πέταξε τα παπούτσια του στον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους, ανακοίνωσε αρμόδια δικαστική πηγή.

«Η έρευνα ολοκληρώθηκε και ο φάκελος παραδόθηκε στο κεντρικό ποινικό δικαστήριο του Ιράκ. Η δίκη θα αρχίσει την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στο δικαστήριο αυτό, παρουσία εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης» δήλωσε ο δικαστής Ντίγια αλ Κενάνι.

«Δεν έχουμε αλλάξει τη βασική κατηγορία εναντίον του Μουνταζέ αλ Ζάιντι» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο 29χρονος δημοσιογράφος πέταξε τα παπούτσια του στον Αμερικανό πρόεδρο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 14 Δεκεμβρίου στην Βαγδάτη.

Εναντίον του απαγγέλθηκε κατηγορία για «επίθεση εναντίον ξένου αρχηγού κράτους στη διάρκεια επίσημης επίσκεψης» και σύμφωνα με το άρθρο 223 του ιρακινού ποινικού κώδικα μπορεί να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ως δεκαπέντε χρόνια.

Το δικαστήριο μπορεί να κρίνει πως το κατηγορητήριο μπορεί να αλλάξει σε «απόπειρα επίθεσης», που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από ένα ως πέντε χρόνια.(IN.GR)


-Έως 15 χρόνια επειδή πέταξε παπούτσια στον Μπους.παίζει ρόλο τι παπούτσια ήτανε μήπως;Για μπασκετ,επίσημα ή για μπόουλινγκ; Κι αν πετούσε και τις κάλτσες; Ισόβια; Αντί να του δώσουν έπαινο για την πιο ευχάριστη τηλεοπτική στιγμή του Μπους που είδαμε τα τελευταία χρόνια τον ξυλοκόπησαν και τώρα θα τον χώσουν μέσα.Και εκεί που θα πάει μάλλον δεν θα φοράει παπούτσια.


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Ολόκληρο το άρθρο

Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ...


Κρίμα για το ποδόσφαιρό μας...
Ας το γυρίσουμε στο βόλεϋ που δεν έχει και πέναλτι...

MR.KAYA


Ολόκληρο το άρθρο

ΦΟΝΟΣ...

Φόνος...

Που ήταν τα ΜΑΤ;
Που;
Γιατί δεν το προστάτεψε κανείς;
Γιατί;
Χιλιάδες γιατί...
Το STAR στην κηδεία του.
Ή στην καύση του στο τζάκι του Παυλόπουλου...

Κούγια, ανέλαβέ την υπεράσπιση των ΜΑΤ...
(Ήταν κακό δέντρο, υπέθαλπε εγκληματίες πουλιά με ευκοίλια...)

Που ήταν τα ΜΑΤ;
Καραμανλή, ανέλαβε τις ευθύνες σου...
Εκλογές τώρα.

MR.KAYA



Ολόκληρο το άρθρο

ΜΑΤ ΤΡΕΞΤΕ...


Με σαφέστατο χώρο για ματ από κάτω.
Αϊ Βασίλη, δεν θα περάσεις.
Φιλάκια...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΚΙΑ, ΕΛΑΤΕ

Ένα ακόμα δέντρο... Παρακαλώ, το βρήκαμε αβοήθητο να φωνάζει έξω από την αυλή του παππού του κολλητού μου. Μια διμοιρία θα είναι αρκετή. Μάλλον...
Έλληνες αστυνομικοί, χρειάζεται τη βοήθειά σας. Ελάτε. Ο δάκος είναι κοντά, ίσως θα φτάσει στο σώμα του πριν από τους κουκουλοφόρους. Τρέξτε.

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!

Ο Παπαδάκης, μόλις μας ενημέρωσε πως οι γνωστοί - άγνωστοι και μη εξαιρετέοι, κατόρθωσαν να κάνουν και κατάληψη σε εκκλησία... Υπό κατάληψη λοιπόν η εκκλησία των Ταξιαρχών στο Επταπύργιο της Θεσσσαλονίκης. Ας συνεχίσουμε σε νεκροταφεία, στεγνοκαθαριστήρια, χασάπικα και παιδικούς σταθμούς. Καλή μας τύχη. Όλοι για το Άρκαμ είμαστε...

Ολόκληρο το άρθρο

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2009


Μόλις πριν λίγο έγινε η ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό του έτους 2009.Ερωτήθηκε η Βουλή εαν δέχεται τους επιμέρους προϋπολογισμούς διαφόρων ταμείων και αν ναι να εγερθούν.Όμως στη βουλή τη στιγμή εκείνη βρίσκονταν μόνο βουλευτές της Ν.Δ.



Συνολικά 298 ψήφοι:

Έξοδα και έσοδα υπουργείων:

151 υπέρ
146 κατά
1 παρών

252 υπέρ εξόδων προεδρίας δημοκρατίας

Κύρωση κρατικού προϋπολογισμού: Εγκρίνεται

Το προεδρίο ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα με υγεία και προκοπή(!)

Εγώ τι να ευχηθώ τώρα...; Καλό κουράγιο...

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ...

Πριν από λίγο: Ερώτηση για διαγωνισμό:






Ποιος θα είναι ο νικητής του Ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ;

Α) ΠΑΟ

Β) ΑΕΚ

Γ)ΙΣΟΠΑΛΙΑ


Ο νικητής θα κερδίσει μια τηλεόραση.Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει το βιβλίο για τα 100 χρόνια του ΠΑΟ... Ρε παιδιά ούτε τα προσχήματα; Ούτε; Και αν ο νικητής είναι αεκτσής; Η Εθνικός Αστέρας ή Κάτω Κωλοπετινίτσα;
Και κάτι άλλο: Τί σόι διαγωνισμός είναι αυτός; Γιατί μας ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος; Προς τι τέτοιου είδους ερωτήσεις;ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ μήπως; Λέω τώρα εγώ... Για δοκιμάστε να ρωτήσετε τον κόσμο τι πιστεύει για την εκπομπή σας...και τότε να δούμε το δώρο που θα του δώσετε...


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ολόκληρο το άρθρο

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


Αυτοψία στο σημείο που η Δημοκρατία δέχτηκε τη σφαίρα.Εκεί που ο Αλέξανδρος δολοφονήθηκε.(15 μέρες μετά)Η σφαίρα λέει χτύπησε σε τσιμεντένια μπάλα διακοσμητική αφού ακολούθησε ευθεία βολή πρώτα...2 συνεχόμενες σφαίρες έφυγαν από εκείνο το όπλο.Και ξαφνικά ο άλλος Αλέξης...ξέρετε...ο όχι και πολύ ψηλός καραγκιόζης άλλαξε τροπάριο."Χτύπησε στο κορμάκι του δυστυχισμένου παιδιού"...Του νεκρού παιδιού κύριε κοντοσούβλη...του νεκρού...Δυστυχισμένοι είναι οι γονείς του.Πάντως δεν έχει και πολύ σημασία.Δεν παν να χτύπησε και σε ούφο; Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ένας καραγκιόζης στις τηλεοράσεις,ένας μπάτσος δολοφόνος και ένα παιδί νεκρό.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ολόκληρο το άρθρο

ΕΘΝΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

"Εθνική ζημιά" χαρακτήρισε η μελλοντική αρχηγός της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη το ξεδίπλωμα πανό στην Ακρόπολη. "Εθνική ζημιά"...Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα που κάνουν αυτοί ή που δεν κάνουν πώς θα έπρεπε να τα χαρακτηρίσουμε; Τους ίδους αυτούς καρακγιόζηδες πως να τους χαρακτηρίσουμε.Σημείωση: Από δίπλα ο Κωστάκης σχεδόν κοιμισμένος κουνούσε συγκαταβατικά το χοντρό αλλά άδειο κεφάλι του.Άντε στο διάολο επιτέλους...(Και όλα αυτά στη συζήτηση για τον πρϋπολογισμό!Λες και αυτό μας μάρανε και είναι όλα σκατά.Το πανό...)


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Ολόκληρο το άρθρο

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ...


Πέναλτι στο 93'...
Και ας έπεσε από εξοστρακισμό ο Ντουντου.
Ηθοποιοί υπάρχουν πολλοί. Ντουντού όμως, ένας...
Τα γνωστά...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

ΓΕΛΑΣΑ!

Από τον Paparazzi...
Καλό...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Όσο κι αν γυρνάμε τις πλάτες μας στο μέλλον,πάντα θα είμαστε στον πάτο.Μόνοι,αναπολώντας. Όμως εγώ δεν συμφωνώ.Πρέπει να έχουμε το θάρρος να ανεβούμε τη μεγάλη σκάλα προς το άγνωστο.Έτσι και μόνο έτσι θα ξέρουμε αν κάνουμε το σωστό.Καλύτερη η προσπάθεια από το τίποτα.Άλλωστε είναι βαρετά στον πάτο.Δεν συμφωνείτε;
Πρέπει να δώσουμε στα όνειρά μας σχήμα και μορφή.Υπόσταση. Και αν παρ'όλα αυτά δεν τα καταφέρουμε...τότε όπως έγραψε κάποτε και ένας μεγάλος Έλληνας ποιητής
.

"Κάνε τον πόνο σου άρπα
Και γέλασε και σβήσου..." (Καρυωτάκης)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Εικόνες: Luis Royo


Ολόκληρο το άρθρο

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

3ος ΝΟΜΟΣ ΝΕΥΤΩΝΑ


Refugee - Oi Va Voi
Για όσους έκαναν κοπάνα στη ώρα της Φυσικής θυμίζω ότι ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα είναι γνωστός και ως Νόμος δράσης-αντίδρασης.Είναι ένας νόμος που ισχύει παντού.Το έχετε διαπιστώσει όλοι.Αν πιέσεις κάτι αντιδρά.Αν πιέσεις κάποιον σε οπιοδήποτε επίπεδο,συναισθηματικό,σωματικό,ψυχικό,πνευματικό αυτός αντιδρά αντιστοίχα.Μπορεί να φαντάζει προβλέψιμη αυτή η αντίδραση,στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου,γιατί απο την φύση του ο άνθρωπος είναι το πιο απρόβλεπτο ζώο απο όλα του βασιλείου καθώς δεν δρα μόνο με την λογική αλλά και το συναίσθημα.Όταν ας πούμε χτυπάς ενα εννιαχρονο παιδάκι πρέπει να περιμένεις και συ την σφαλιάρα σου όταν μεγαλώσει,μπορεί να είναι και δύο οι σφαλιάρες.Όταν προσπαθείς να εκβιάσεις τα αισθήματα του άλλου ίσως να καταφέρεις το αντίθετο.Όταν καταπιέζεις μια ολόκληρη γενιά πρέπει να περιμένεις κάποια στιγμή την οργή ίσως και την εξέγερση της.Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα και στις μέρες μας.Μια γεννιά που προσπαθούσε να ξεμυτίσει και να κάνει βήματα,τις κόβαν τα πόδια,τώρα προσπαθεί να βγάλει φτερά και να πετάξει,να διεκδικίσει κάτι παραπάνω.Ίσως να καταφέρει να διανύσει κάποια μέτρα προς την Γη της επαγγελίας,θέλει προσοχή μεγάλη όμως γιατί απο την πολύ υπερπροσπάθεια να πετάξει τόσο ψηλά τα φτερά της μπορεί να καούν και να προσγειωθεί απότομα.Το σίγουρο είναι πως η προσπάθεια μετράει γιατί μάλλον είναι καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες και δεν έπρεπε να κάνεις παρά για κάτι που δεν έκανες και έπρεπε να κάνεις που λέει και ένας φίλος μου.
Tom Sawyer.

Ολόκληρο το άρθρο

ΑΡΑΧΝΗ

>

05. Arahni -

...!
Ολόκληρο το άρθρο

O παραπληροφοριοδότης

Με τους μικροκαταστηματάρχες τα έβαλε ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Τους κατηγόρησε ευθέως για αισχροκέρδια χωρίς να έχει πραγματικές αποδείξεις αλλά κατασκευασμένες.

Για να κατασκευασθεί μία απόδειξη δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάποιο ψέμα. Είναι υπεραρκετό να μην ειπωθεί όλη η αλήθεια.

Μάλιστα η ομάδα του κάνει τόσο τσαπατσοδουλειά που λίγο παρατηρητικός να είναι κανείς μπορεί να δει ότι ακόμα και οι ίδιοι μπερδεύονται και δεν ξέρουν τι λένε.

Ο ρεπόρτερ του (ο Θεός να τον κάνει...) τονίζει ότι η έρευνα έδειξε μέχρι και 172% κέρδος και 5πλάσιο κέρδος.
Ρε φίλε, δεν κολλάνε αυτά, το 172% κέρδος δεν αντιστοιχεί στο 5πλάσιο.

Πέρα από την πατατιά του ρεπόρτερ, ο Ευαγγελάτος κατηγορεί τα μαγαζιά για αισχροκέρδεια χωρίς να υπολογίζει τα έξοδα που έχουν για τα νοίκια, την ΔΕΗ, τους υπαλλήλους, το ΙΚΑ τους. Ταυτόχρονα βγάζοντας τους σκάρτους προμοτάρει τις αγορές από το internet.
Μόνο που δεν είναι νέο ότι στο internet βρίσκεις φθηνότερα πράγματα. Και αυτό συμβαίνει γιατί όσοι πουλούν μέσω διαδικτύου δεν έχουν υπαλλήλους με ΙΚΑ, σύκα, μίκα.

Μιλάει για υψηλές τιμές εν τω μέσω κρίσης και ο ίδιος λέει στον κόσμο να μην αγοράζει από μαγαζιά αλλά από internet. Άρα λέει ουσιαστικά να κλείσουν τα μαγαζιά και να χάσουν την δουλειά τους τόσοι άνθρωποι.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά κατηγορεί για αισχροκέρδεια και κατάστημα γυναικείων αξεσουάρ που είναι ανταγωνιστικό εκείνου που διαφημίζει η γυναίκα του.

Βρωμάει και ζέχνει η υπόθεση μουσιού Ευαγγελάτε...
Αλήθεια, μετά την εταιρεία κομπιούτερ που διαφημίζατε και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, τι έχει σειρά;

I PANIC



Ολόκληρο το άρθρο

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟ IMDB.COM

Έχουν χάσει τη μπάλα στα υπουργεία...
Έλεος...

MR.KAYA

Ολόκληρο το άρθρο